Heat slika tvoga avatara govori tisucu rijeci. Meni najdraza open world igra, najigranija igra ikada, jedna od najdrazih igara uopce. Open world, a opet dovoljno kompaktna, zapamtio sam svaku ulicu, svaka se raspoznavala po necemo i bila unikatna, vecinu vremena nisam ni obracao na minimapu. Zlatno doba open worlda. Danasnje open world igre su prevelike, igras se minimape zapravo i dosta toga izgleda jednolicno, bas kao i stvarni svijet. Znam da volis open world igre, volio sam ih i ja, ali kako su postajale vece i kako ih je bivalo sve vise, tako su IMO izgubile magiju. A vjerujem da i kostaju abnormalno za napraviti, pa tu i poveznica s ovom temom.
Ovo je sve moje vidjenje situacije i naravno da ce nekom biti danasnje open world igre draze. Meni su pak uz ove sto ih vise gledam nego igram i sto se trude biti filmovi postale nesto najgore u ovoj Industriji. Meni cak osobno gore nego multi gaas kako god se sve nazivale dns jer za njih tako i tako nikada nisam imao nekog interesa.
Trebaju se svi polako sjetiti sta cini igre posebnima, da se dobro igraju i da su prvenstveno zabavne, a ne da imaju desetke sati filmica koji konstantno cjepaju gameplay te obavezno neku Hollywoodsku zvijezdu da jos malo digne Budget. Jer sav taj mo cap, te silne rezije cutscena, te tisuce voice acted dijaloga, te zvijezde i ti mega pixeli Kostaju i moraju biti svjesni da im igra Mora biti Top Tier i za siroku Publiku, Ako zele vratiti Sve te suludo potrosene pare.
Tako da nemam previse sazaljevanja za neke od igara koje zbog odredjenih odluka u dizajnu, produkciji, menadjementu ne ostvare zeljenje prodajne rezultate.