Zna li itko hoće li biti ikakvih naslova u ovoj godini za dobru staru tricu ili polako pada u zaborav? P.S. znam da će biti sve sportske simulacije ali išta drugog žanra? Hvala...
PS3 u 2016
Ja bi trebao preporuke nekih dječijih jednostavnih igara. Poklanjam jedan PS3 maloj djeci pa bi im trebao nabaviti neke dječje jednostavne igre gdje ne bi trebali mozgati previše da bi igrali.
Demon's Souls.
Hahahahah. Ne zajebavaj čovjeka.
Svi ratcheti, sly raccoon, jak & Daxter, LittleBigPlanet, Lego igre.
PS3 je kao i Box užasna konzola za djecu i ovi gore naslovi bi mogli biti preizazovni za djecu.
Demon's Souls.Ubacit ću i Dark Souls
maverick
Tnx
Izašla je Persona 5 ove godine. Meni dovoljan razlog da zadržim konzolu dok barem to ne prođem. Ovo ostalo je sve meh u zadnje vrijeme, ali eto, za plejku 3 još od relativno nedavnih igara tu je REmake te RE 0.
Hahahahah. Ne zajebavaj čovjeka.Jax & Daxter nabavio, Fifu i PES novi nabavio, Tekken 6 sam uspio isto nabavit da se mogu tući. Daj mi reci samo za LBP, nažalost nikad nisam imao priliku igrat, ali znam da si tu sam kreiraš nivoe itd, ima li već kakvih kreiranih nivoa da oni mogu samo igrati jer kreiranje će im vjerujem biti prekomplicirano?
Svi ratcheti, sly raccoon, jak & Daxter, LittleBigPlanet, Lego igre.
PS3 je kao i Box užasna konzola za djecu i ovi gore naslovi bi mogli biti preizazovni za djecu.
Ne mogu se sjetiti. :
Ima već kreiranih nivoa, a ima i nivoa koji je community kreirao (ukoliko to još funkcionira) pa se može pronaći i nešto lakše sigurno.
Brijac
Igra ima story Mode tj. kampanju tako da se može igrati bez da kreiras sam svoje levele. Takodjer igrajući story Mode skupljas stvarcice koje ti pomažu pri kreiranju vlastitih levela.
U svakom slučaju kad porastu mogu i sami kreirati levele i igra potiče na kreativnost što je dobro za djecu, a i tati ne bi skodilo malo istoga
Ako treba nešto što je jednostavno, ne zahtjeva brze reflekse i može se preći pritiskom jedne tipke, uzmeš im tipične PlayStation 3 igre - Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Uncharted i God of War.
Ako treba nešto što je jednostavno, ne zahtjeva brze reflekse i može se preći pritiskom jedne tipke, uzmeš im tipične PlayStation 3 igre - Heavy Rain, Beyond: Two Souls, Uncharted i God of War.https://www.youtube.com/watch?v=watch?v=H47ow4_Cmk0
Veigue pa to je za djecu
Bas trebaju igrati god of war, beyond, heavy rain, a u Uncharted bi isto preporučio djeci iznad 14 barem...
PS3 je kao i Box užasna konzola za djecu i ovi gore naslovi bi mogli biti preizazovni za djecu.Molim? Za PS3 postoji valjda 50+ i više dječjih igara, pogotovo onih za manji uzrast, ispod 10 godina.
Piši čovječePS3 je kao i Box užasna konzola za djecu i ovi gore naslovi bi mogli biti preizazovni za djecu.Molim? Za PS3 postoji valjda 50+ i više dječjih igara, pogotovo onih za manji uzrast, ispod 10 godina.
Sta se moliš nisi u crkvi.
Nemos nigdje ništa reći da se Sony defense ne pobuni. I ove što sam mu dao za primjer su većinom meh, a kamoli neka tamo još veća sranja.
Mi se tu zajebavamo, a ja malo bacio pogled na net da vidim što drugi preporučuju...
I naiđem na ovakve stvari:
http://www.parenting.com/gallery/9-best-playstation-3-videogames-for-your-kids
Singstarsi (sa onim svjetlećim dildom zvanim Move, kojeg poslije mater može iskoristiti), sportske igre i Guitar Hero.
Strava.
Opće poznato da kod amera, britanaca I sličnih nacija vlada blaga retardacija...
maverick pa kad nisi u pravu A za Sony force si mislio na PS2mastera i Emilija
Brijac evo, nisu sve za ispod 10, ali smatraju se dječjim...Harry Potter serijal, LEGO serijal, Skylandersi, Mini Ninjas, Overlord, Surf's Up, Legend of Spyro, Sonic serijal, Ratchet & Clank serijal, Little Big Planet serijal, Wall-e, Spiderman serijal, Ratatouille, Bakugan, Bolt, Ghostbusters, Sly Collection, Jak HD trilogija, G-Force, Toy Story 3, Ice Age serijal, Rango, Megamind, Kung Fu Panda serijal, Hail to the Chimp, Madagascar serijal, Transformers serijal, Rise of the Guardians, Phineas and Ferb, Rio, Disney Infinity serijal, The Incredible Hulk, Barbie & Her Sisters, Monster High, Disney Universe, Generator Rex, Rayman serijal, Ben 10 serijal, Legend of the Guardians, Simpsons, Shrek Forever After, Penguins of Madagascar, Epic Mickey 2, Smurfs 2, Angry Birds serijal, TMNT, Spongebob, Iron Man serijal, Monsters vs Aliens, Arthur and the Revenge of Maltazard...and more.
Nisam ubrojio karting igre niti igre za move niti polu-dječje tučnjave. PS3 je bilo ultra plodno tlo za dječje igre.
Bit će dosta, hvala svima :)