Genesis

Nikad nije ni zaživio, a možda i bolje. Puno draži mi je forum nego discord.

Fenix ma nisam mislio u tom pogledu, vec ljudi se nikad ne znaju ovako okupit za druzenje ili neko zajednicko igranje

Genesis

Kad se je napravio discord smo problai organizirat Among us i nije se uspjelo skupit troje ljudi.

Za druženja za vrijeme infogamera se redovito i preko foruma javi svaki put solidna grupa.

Discord ima smisla eventualno za nekakav voice chat ili okupljanje igraca, za sve ostalo forum je puno bolji i pregledniji te je integriran i sa portalom. Forumi uz navedeno privlace malo zrelije clanove, jer New Kids on the Block su uglavnom na Discordu.

fensisuperstar

Koristim i ja Discord na nekoliko kanala, super je to aplikacija, ali pricam o ukupnoj kvaliteti sadrzaja i rasprava na takvoj platformi pogotovo u gaming segmentu, tu zna biti puno "zracenja".

8 mjeseci kasnije

Od kad se ovo smeće na desktopu samostalno otvara svaki put kad dođe nova poruka?

Fenix taj discord je sve mutaviji, ali eto treba mi za Halo klan inače bi ga odavno obrisao. Baš smeće od aplikacije.

Fenix Pocisti cache i prosvrljaj po settingsima. Na najnovijoj sam verziji i to mi se ne dogada.

Fico vidio sam da se riješi restartanjem PC-a. Ali imam toliko tabova i prozora da mi to nije opcija još nekoliko dana