viper89 Microsoft planira zatvoriti Lionhead Studios. Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
Nexus Je li se MS počeo blesirati ili što?Njihovi 1st party devovi trenutno:Rare (Pirate MMO and other misc)The Coalition (Gears)343 Industries (Halo)Turn 10 (Forza)Mojang (Minecraft)BigPark (Kinect)Lift London (tablet and mobile games) :
revo Treba Fable ugasit, a ne studio i dat im da rade na necem novom. No istina da od Fable 2 nisu bas nesto napravili
veigue Treba Fable ugasitZašto? Pa serijal je dobar.Odigrao Anniversary (remake jedinice?), dvojku i trojku i, vjeruj mi, zbilja ne kužim zašto ekipa hejta te igre.Doduše, ne kužim ni zašto ljudi vole Dragon Age, no to je već za drugu temu.
chono7 Sve je stvar ukusa. Ja obožavam RPGove i odigrao sam ih mnoštvo, svakakvih tipova, ali eto Dragon Age mi nikako nije sjeo. Vjerojatno ima takve ekipe i sa Fableom.
revo Treba Fable ugasitZašto? Pa serijal je dobar.Odigrao Anniversary (remake jedinice?), dvojku i trojku i, vjeruj mi, zbilja ne kužim zašto ekipa hejta te igre.Doduše, ne kužim ni zašto ljudi vole Dragon Age, no to je već za drugu temu.Bio je dobar serijal , ako gledas prve dve igre. Sa ovim novijima su usrali stvar. Kome pak treba Fable The Journey ? Umjesto kaj su radili takve gluposti mogli su radit neku kak spada igru. No vjerujem da to nije do njih nego je MS naredio da naprave igru za Kinect.Ne vjerujem da je itko ostal nesto posebno zagrijan za Fable igre.
Zero Od vremena jedinice se obećavaju i brda i doline, da bi iz nastavka u nastavak igra opravdala jedino epitet "RPG-a za djecu". S trećim dijelom to više nije ni RPG. Molim vas, nemojte stavljati DA u istu rečenicu s ovim. Od ovog nastavka nisam puno očekivao, ali razočaran sam otkazivanjem, ponajprije jer je ovo trebao biti jako dobar Microsoftov benchmark za DX 12. Fable igre su uvijek bile jako lijepe, i to se mora priznati.
Flipper Igrao sam betu Fable Legendsa. Imam je još zapravo...solidna igra. Šteta za serijal. Nadam se da ovo nije kraj i da će MS ustupiti nekom drugom studiju da napravi igru kakvu Fable svijet zaslužuje.
ikral Ja igram Anniversary i dobar je. Dvojka mi je najbolja ipak. Poslano sa mog E2003 koristeći Tapatalk