Ja sam jučer malo upalio nakon jako duge stanke i holy fck što se sve promjenilo. Još uvijek se ne snalazim. Weekly missions, daily missions, high value target? Za HVT mi treba intel points? Što je to? Totalno sam bio izgubljen.
Lvl 29 sam trenutno, danas bi trebao konačno doć na lvl 30. Koliko sam vidio, ekipa piše da je najbolje imati gear setove, Banshee i AlphaBridge na primjer. Za to mi je najbolje igrati Incursions? Koliko je to teško, isplati li se uopće pokušavati to rješavati solo ili sa random ekipom, ili najbolje da nađem baš svoju ekipu za to?
Taman mi je Division vratio Božićni duh, stvarno odlična atmosfera. Kao što je i Figo gore rekao, stanem, gledam i divim se.
cekajte survival da vidite onda snijeg,mecavu pravu i totalno izmijenjen PvE svijet,kad hoces igrati bilo sta od toga posalji mi poruku ja ti pomognem, setove je najbolje u dzu farmati jer je to jako brzo, a i ja cu ti dati sve sto ti treba...
HVT misije ukratko bace najvise loota, mozes dobiti i do 8 set pieces, intele dobijas skoro svugdje u igri ,ali najbrze ti je odes u safe room neki i aktiviras panel onaj opet , dobijes 3 search & destroy mini misije i npc ti baca taj intel, za directive intel koji se koristi u undergroundu samo igras misije dole te dobijas te direktive s kojima si stavljas modifere za misiju, manje municije,bez mape,etc etc
ZoNTrA bas to sto pricas, ja popizdim na to dok mi se pocne derati rogue,igrac i sve to ostalo , uopce ne mozes koordinirati s timom ni heal niti nista, ja mu uvijek kazem lakse markane, ima nas 4 vidimo da je rogue tu , svjesni smo okoline,a dobro covjek je uzbudi jako cim pocne neki fight.