Aj da ja sad dam malo svoje dojmove. I dalje igram sa 4 AlphaBridgea i 2 Final Measurea koja sam imao u 1.3, apsolutno ništa nisam mijenjao za sad. Malo igram sa SMG-evima, malo sa AR-ovima. Kad igram sa SMG-evima statistike su mi: 210/320/89 uz 204 AUG kao glavnu pusku, a kad igram sa AR-ovima, onda je: 230/320/89 sa 229 G36 kao glavnom puskom. Igrao sam nekih sat vremena Light Zonu i 3 sata DZ. Prvo sam malo igrao Search&Destroy sa Yovitssa da skupimo intele, onda smo išli na High Risk Target, onog zadnjeg. Jebo me pas, ali sam se iživcirao, hebote, 3 NPC-a bacila valjda 15 turreta, apsolutno ništa ne možeš, došli smo nekak do zadnjeg vala pred bossa, ali su nas onda ubili jer smo ostali bez medkita, heala, supera. Pokušali smo onda još i onog malo lakšeg, opet ista stvar, pun kurac turreta, a NPC-evi pametniji od nas, flankiraju nas, to još nisam vidio. Uglavnom, baš sam se iživcirao, bilo je užasno teško.
Onda smo nas četvorica išli u DZ, farmali i PVP-ali u isto vrijeme. Skupili smo nekih 50-tak stvari u tom periodu od čega je 40% bilo gear setova. Palo mi je par Bansheeja, Predatora i Nomada koje ću podrobnije pogledat sutra. Stvarno ima loota na bacanje i nama veteranima je to možda malo ipak previše. PVP je dobar, preživjelo se nešto, neki su nas i malo natamburali, ali to je sve još početak i treba vidjet kakvo će stanje biti za par tjedana kad se još zjačamo. TTK je sad prilično dobar, idu NPC-ovi brzo dole, ali ne prebrzo.
Ovih dana budem i malo više PVE sadržaja odigrao, ali uglavnom stvarno se veselim daljnjoj igri, pogotovo PVP-u.