Upalio sam malo Division forume, matere ti, tamo jos vise budaletina. Jedan lik im kaze da ne temelje svoje misljenje na procitanim patch notesima bez da su na sekundu pogledali PTS, a oni njega napadaju kako on ima pravo njima govoriti i da valjda oni sami znaju. Jedan frajer ide na heroic solo Clear Sky rjesavat i zali se pretesko je, kao 1.3 je puno bolji od ovoga. A Incursion jedina stvar u igri koja ce biti sadrzaj samo za grupno igranje. Pas mater, da imam mogucnost sve te debile, casuale i noobove bih dozivotno bannao iz igre jer su mentalno zaostali. Znam da se ponavljam, ali ovo me tako jebeno frustrira. Jbt, u Week 2 PTS nitko se nije zalio, sad u 4. tjednu kad su NPC-evi nerfani u odnosu na 2. tjedan, ljudi se zale. Rekao je SkillUp danas da je trenutno community previse podijeljen. Svaka mu cast na strpljenju, da sam na njegovom mjestu poslao bi ih sve u picku materinu pa makar i pola subscribers izgubio. Sve to treba lopatom zatuc (jbg, u Walking Dead modu sam).
Samo cekam 1.4 da se u miru mogu smijat budalama. Prva stvar sto cu napravit je otic u DZ i pobit sve te solo igrace, oni se najvise zale, a toliko su im pomogli u novom updateu.