Mora se nesto podhitno napravit u vezi Rogue/Manhunta. Danas smo imali jedan 'zanimljiv' dvosatni okrsaj s jednim pickicama. Uglavnom, uzasno sam se izivcirao.
U DZ6 nas napala neka cetvorica, uhvatili nas nepremne i uzeli nam dobar loot. I sta su napravili? Picke pocele bjezat glavom bez obzira prema jedinici, nit da bi se okrenuli. A mi svi po svecima opleli. Ne mozes ih ulovit. I naravno istekao im Manhunt i pozvali si oni extraction, a mi popizdil, pobili ih ko zeceve, uzeli nas loot i izvadili ga bas prije nego kaj su dosli. Imali tu jos par okrsaja, poubijali ih, nesto se prezivjelo Manhunt, nesto nije. Ostali i bez metaka/medkitova, malo nam se raspala igra tako da su i oni nas nesto ubili i otisli u Manhunt. I sta onda? Pizde opet dale petama vjetra i sakrili se tamo gore kod ulaza u DZ2 dolje lijevo. Uzeli oni sebi 3 Turreta i Imunizer (a imali su cijelo vrijeme 3 Turreta, koje su svako malo stavljali i zbog kojih ih nismo mogli uloviti prvi put kad su bjezali, a bogami i drugi). I mozes se ti jebati, oni se ko picke posakrivali tamo gore i nemres ti nista, uvijek smo u zaostatku od jednog Survivor Linka. Uglavnom, na rubu sam bio da polomim igru.
Treba podhitno staviti da ako si u Rogue/Manhuntu da kad krenes trcat da si sporiji jer ovo vise nema smisla s ovakvim pizdama. Na otvorenom ih unistimo, kad se posakrivaju, tesko nesto mozes. Naravno poizbacao bih ja i Turrete, isto jebeno unskilled smece, ali jbg. No najvaznije da se uspori kretanje onih u Rogueu/Manhuntu, to je obavezno!