Da, sticky zna bit sjeban makar mi nije jasno kako me neki znaju downat s jednim stickyem. Sticky max je 250k, a sa onim talentom je max 350k. Moj Toughness je 430k, tako da me i bez Exotic Damage Resilienca (kojeg imam 10%) nemre nikak downat dok sam u full healthu, ali dobro.
Jucer navecer sam barem dva sata proveo igrajuci kao Rogue sam u serveru koji je bio sacinjen od solidnih igraca, nije bilo nekih likova koji ce te samljet u sekundu. I dosao sam do nekih zakljucaka: vjerujte mi, ne postoji igrac koji moze sam vladati serverom kad god hoce. Da, ima likova koji rasturaju sami, ali to su na serverima sa prosjecnim igracima. Da su to serveri s odlicnim igracima, odmah bi ga samljeli. Ti bi morao imati 300k+/500k+/30k+ uz veliki EDR da bi sam mogao rasturat, a to je nemoguce. Par puta sam dosao do Manhunta i onda me napalo 4,5 igraca. Mogu ja izdrzat minutu, dvije, ali jbg, oni ce te kad tad roknut. U prilog mi ne ide to sto ja volim PvP-at na otvorenim prostorima, a puno vise sanse bih imao u zatvorenim. I jos nikad ne koristim one posebne metke, a Survivor Linku da ne govorim. Ja bih htio prezivjeti bez da koristim to, ali ne moze to tako. I granate isto, ne sjecam se kad sam ih zadnji put koristio, a mogu jako pomoc. Znaci imam ja jos dosta prostora za napredak.
Mislim da grupa od 4 igraca (i to da jedan fura Predator Build, jedan Sentry sa Shotgunom, jedan da ima visok DPS i Toughness, a jedan Tactician) koji znaju sta rade moze vladat serverom. Ali sam ici u Rogue se ne isplati osim ako nisi u nekom serveru koji se sastoji od prosjecnih igraca.
Cekam neki bolji Striker Backpack tako da si mogu Electronicu dici na nekih 23k (trenutni build je 240k/430k/16k). Electronica je uzasno vazna jer ako ces se moci healat svakih 20-30 sekundi, tesko ce te bit svladat. I ono sto mene jebe su turreti. Mislim ja ih idem odmah unistit cim ih vidim, ali ako me uspije prije sprzit, to je instant death. I bleeding je isto iritantan i to me zna cesto sjebat.
Budem i sljedecih dana isao Rogue da malo ucim na greskama i poboljsavam si taktiku. Makar ne znam koliko se to isplati kad ce se sad opet neke stvari promijeniti, no vidjet cemo. Bas me zanima novi update i mislim si cak kupit Season Pass jer mi se ovaj Underground cini odlicnim.