Imam 170 sati u igri. Ali mislim da su mi danasnjih sat vremena bili najbolji od tih 170. Isao sam samo provjerit sta ima novo u restocku. Vidio da mi fali jos 10000 DZ Funds do 204 Gloves pa rekao aj da to uzmem. I kad sam kupio blueprint, odmah u prvom rolu dobijem Savage (14% Crit Chance) + Crit Damage + SMG Damage. Cudim se ja kako je tako dobro. Aj dobro, odem dalje zarolat jedan extended magazine i bum iz prve mi da 97,5% Entended Magazine i 11,5% Weapon Damage (a mogu jos i bolje zarolat tako da imam jos jedan metak vise i 1,5% veci Damage). Odem na rekalibraciju i bum Sentry Mask Staminu mi zarola na max. Ja ne vjerujem. DPS mi skocio na 260k DPS (mogu ga s RoF navuc na 270k, ali cekam bolji Weapon Damage da ga navucem na 265k), Health na 85k, Skill 15k, mitigation 63%. Jedino mi se Crit Damage s 160% na 125% smanjio, ali ajd, ne moze sve super. A sta tek kad dobijem jos 2 kvalitetna Sentry komada... Uf, dodje mi da ostavim i Uncharted 4 po strane i da rokam samo po Divisionu do Patcha 1.2.
Ali dobro, treba polagano i za Striker pocet skupljat, kad ce unistit Sentry (a mogli su to rijesit smanjenjem damagea ili da se 4. bonus odnosi samo na igraca, a ne na grupu, ali su ocito developeri debili).
Uglavnom, odlican dan, tako da se 'bojim' da cu u sljedecim danima opet Division vise igrat :/
EDIT: I pobrisao sam si sve pistolje osim jednog zelenog tako da mi je GS trenutno 179
A max gear mi je 191.