Daklem ako imaju 2 clana voljna da se patimo i igramo Incursion na challenge javite se. Imamo friend i ja i trebamo jos dvojicu koji bi se patili s nama.
Danas sam u 2 navrata doživio privjesak iskustvo a ne pada mi napamet moliti nekoga da me primi u ekipu kako bi mogao igrati. A isto mi ne pada napamet biti kao pas pa da me se zove igrati samo kada jedan fali. Zajebite to. Prestar sam konj da me se pravi konjem. Stoga ako ima tko zelje igrati i ima potreban gear da zajedno prelazimo javite.
Ako ne nema frke.
Poslano s mobilnog telefona S7
ovo znam da ide mene sigurno,gledao si formulu kad smo igrali prvi puta i zavrsili smo oko 17 h kad smo poceli taj prvi puta, za ovo kasnije, oni su imali set ekipu jer je imao frenda tamo vec unutra i bilo je jedno mjesto, ja svaki puta zovem najprije nekoga od bas kad mi se oslobodi mjesto,te sorry ako sam ja nesto zeznuo tu,ja sam za to da igramo svi skupa, samo necu nekoga u timu sto traje 2 sata a da se njemu ne igra ili da mora otici negdje ili nesto , ako vec idemo igrati challenge mode nek zna u sta se upusta, sam si okusio par puta koliko nas par sekundi sale moze kostati i propadne nam sve,jer challenge mode definitvno nije nesto da mozes nekoga boostati, vuci jer svatko mora znati sta radi,uigrana ekipa mora biti i puno je teze s random ljudima s kojima ne igras takve stvari.