Meni isto treba netko za DZ. Nekad igram s jednim frendom, ali on nije fan DZ. Nisam ni ja, ali moraš jednostavno igrati DZ ako želiš najbolja oružja. Level 66 sam i jako sporo ide do 75 kad sam sam. Ubijem i ja sada kojeg rogonju, ali idu u grupama pa sam još slab. Ali kurvinski kako dođu na extraction point i bang s leđa samo opale.
I ima tko voljan ovih dana igrati Incursion? Na hard i chal? Nas smo dvojica i još dvojica trebaju. Prošli puta sam jedva jedva na hard prešao jer sam igrao s nekim random likovima. Niti sam znao kuda ni šta. Javite ako imate volje i kada da to pređemo. Inače, Milesio vidim da ti igraš dosta često Incursion. Zar se dobije opet nešto nakon i što si ga prešao na hard i challenging?
A za DZ stvarno ako ima koga dajte da igramo. Osrednji sam igrač u starijim godinama i osrednjim gearom. Trenutno imam 200k DPS na socijalnom Vectoru jer nemam ranka za onaj bolji. Socijalno Vector je onaj 182GS. Imam 90K healtha i 20K elektroniku. Koristim neki mix setup 2 sentrya + 2 tactic ali se transformiram i u full Sentry mod radi onog bonusa koji set ima a taj bonus je dobar kada se igra ekipno jer donosi do 45% damage bonus na lika kojeg sam pogodio u glavu. Samo mi je onda elektronika slaba skroz.
Kad narasten volio bi biti kao ovaj, ali sam prilično siguran da ovo sve nije nabavio bez gličanja. Meni samo da su njegove ove dvije puške.
http://www.youtube.com/watch?v=9U3dBSWeJ0M&list=WL&index=9
isss pa ti jaci od mene postao,ja bjezim od tebe u sirem luku sad dobijes na hardu gs 191 svaki puta bez tjedne nagrade( gs 214 ), isto tako na challenge dobijes 214 a tjedna je 240, to su boss dropovi bez tjednih nagrada, te puske si mogao kupiti prvi dan u safe roomu dz 3 ,ali su sad otisle na rotaciju tako da je pitanje kad ce opet biti , score im je bio 204 i kostale su svaka 286 000 lv 75 dz , ja sam ih kupio obadvije, and btw ja igram s socijalnim vectorom samo da znas
Sto se tice dz-a , ja sam ti uvijek za to jer ti igras smireno dosta, danas sam prezivljavao onako 3 sata manhunt, upravo 84 lv, cekam jos malo da si valkyre piknem da vidim to cudo