Šta znači biti noob u DZ? Ako si sam i imaš jak gear i naletiš na grupu - gotov si. Jedino 1 na 1 ajde. Ne bih rekao da DZ zahtjeva nekakav skill nego tko ima bolje nabildanog lika to je to. Uostalom, ne možeš se ni snaći kao jučer. Igram s likovima i odjednom me s leđa izrešetali. Ne možeš uopće reagirati.
Evo danas završio sve one dnevne misije. Samo 1 zlatni gear što i daje misija. A ponavljam...scavenging mi na 136%. Ma marš i igra.
Pod Noob mislim na igrace koji imaju slab gear. I netocna je informacija da se protiv grupe ne moze. Trojicu u partyu sam jucer izresetao, a isti level kao ja. Mogu i snimiti videe neke pa da vidis.
da je meni naletjeti na ovakve junake, ali eto nemam srece, mi se krsili s likovima lv 85+ u manhuntu , prejaka stvar...
Scavenging i radi i ne radi jer je bugan full, dz farmanje bosova je stvar efikasnosti a ne natezanja po visim zonama ako ne ubijas likove 32 s par metaka iako dosadi trcati u krug s tim bosovima.
Challenge misije vidim da netko spominje tunel, kad krenes preskoci odmah desno cim mozes , drzi se zida i ne staj iako pucaju to tebi , dok ne dodes do onog fajta u dvoristu, kad udes u tunel dok cekas onu da defusa bombu(pro tip ) ubij sve osim velikog tipa , i stani u zaklon , pucat ce po tebi ,ne dolaze ti drugi valovi pricekaj da vrijeme prode,kad kaze clear out tunnel , ubij njega i ides dalje, eto ustedio sam ti jedno 20 minuta na misiji najmanje.
zlatni gear je odavno postao i pretvorio se u 999 farbrica jer su ocajne stvari koje dobijas kad zavrsis misiju
daj bacite scr da vidim sta imate od geara i sta furate