Signature skill, l1+r1. Imam medic i drugo opce ne zelim otkljucavat
Igru opcenito ne igram sam.
I bas to kaj te ne tjera da budes rouge ubija smisao dza jer nema kvalitetnog pvp-a neg se svodi da ti dzubre izleti pred paljbu pa da postanes rouge pa te rukne bez kazne. To je po meni broken. Zelim bit rouge skroz dok ne izadem iz dz. Kakav mrtvi timer? Ja zelim bit rouge ali me igra kaznjava zbog tog pa odustanem pa farmam npc-eve s ekipom.
Kaj se challenge moda tice istina je da smo usli preslabo opremljeni pa necu komentirat dok ne budem vecinom high end opremljen..
Uzeo sam HE vectora i sad trazim first wave m1a posto igram marksman + smg, skinem ih izdaleka koliko mogu pa dokrajcim sa smgom i zasad mi je to odlicna komba.
U igri su broken i oni charger npc-evi sa sjekirama i palicama. Em su op em me udare nevidljivom produzenom rukom a ja par m od njih. Bitno je da zamahne u blizini tebe, vjerojatno od propuha mi skine pola healtha. Drugog objasnjenja nemam.
Bas sam komentirao s ekipom oko toga i svi se slozili.
slazem se da se sranje ono za rouge kad ti preleti preko nisana, to trebaju promjeniti kad ubijes nekoga da postanes, a sto se tice timera, odi do manhunta , pa ako prezivis super, to ti je i vise nego dovoljno vremena , ako uspijes prezivjeti.
kazne su uber male sad, tako da raspali po dzu koliko hoces od danas :)