ludi_milesio21 Pao liberator danas, kupljeno , zasad 126 k dpsa, 70k life,26 k electronics , rokalo se challenge mode, skuplja se phoenix za gold gear,blueprints,modove,steta sto se zasad samo moze skupiti samo na jedan nacin....
ludi_milesio21 Ne pricam ja o 2 kredita ili 3 ako ubijes elitu, pricam o daily misijama koje daju malo vise, treba ti 200 kredita za jedno oruzje :)
ludi_milesio21 pa eto vidis da nema samo jedan nacin skupljana phoenix credita pa to je jedan nacin jer se nista drugo ne isplati,a te " name elite " nisu tako ceste da naletis na njih svake 2 minute , kaj ne kuzis a naci postenu gearanu ekipu za challenging mode je nemoguce
sentraxx sve mi je jasno to samo kazem da ima 2 nacina ne jedan xD challenge mode je uzasno tezak i jos ako ti netko liva naprimjer pred kraj misije nemos matchmakeat sto je uzas.
Nexus Sta je neki maintenance servera u diru...Dobrodošli u always online ;)Ionako ste samo unajmili igru...
S1r1uS Sta je neki maintenance servera u diru...Dobrodošli u always online ;)Ionako ste samo unajmili igru...E da tako je to ali kako god bas uzivam u igri...
zontra Ma ni meni se ne svidja taj Always Online, ali im barem serveri rade odlicno, jos me nijedanput nije izbacilo.Inace, ja se nemrem odvojit od DZ-a, samo to igram, meni je to toliko prezabavno. Treba doc na 14. level i hebat u zdrav mozak ostale igrace
S1r1uS Ma ni meni se ne svidja taj Always Online, ali im barem serveri rade odlicno, jos me nijedanput nije izbacilo.Inace, ja se nemrem odvojit od DZ-a, samo to igram, meni je to toliko prezabavno. Treba doc na 14. level i hebat u zdrav mozak ostale igrace Ja sam DZ level 10, zanimljivo je i dosta su neprijatelji jaki, bas se treba nabildati pa onda bit gazda. Bas sreo neku ekipu 4 lika, vec sam mislio sad ce me izrokati ali nisu pa sam im se malo prikrpio i bas brdo toga lootao usput...kod extractiona bude ludnica...
zontra Ma nema mi drazeg nego kad nemam nista za extractat, a nekih 7,8 igraca se okupe na extract. Jao, onda krece prava ludnica.Inace, vise manje igram sam, ali me nekad random igrac pozove u party pa se tu onda nakupim killova i loota.
Cole Jučer sam s ovim amerikancima igrao 4 sata u komadu.Odlična ekipa. S ovom jučer misijom sam si ispunio sva očekivanja od igre i dobio satisfakciju kakvu tražim od igara.U ovoj misiji smo par puta bili blizu da popušimo sve; isplati se pogledat svih 50 minutahttp://youtu.be/MfS1dItqh-U