juky Takoder nisam mogao ne kupiti, uzeo sa G2P. Nekih 2h u igri i totalno je zakon...Graficki prekrasno, bas su si dali truda oko detalja i efekata..Hm,uskoro ti bu postala "dosadna" kaj se jos iz bete moglo vidit ;)
juky Ma ja prcam malo..Igra mi je bila mrak cim sam videl najavu i uzet cu je sig al sam trenutno u kikiju s vremenomJedino kaj me odbijalo od igre je to kaj znam da se nebum znal skinut s nje
yovitssa Ajd vi koji igrate napišite da li ima kakvog matchmakinga, odnosno da li baš moram sa frendovima rješavati co-op ili mogu sa random likovima?Sent from my iPhone using Tapatalk
yovitssa Hvala! Ma prvenstveno sam mislio na usporedbu sa Destiny po tom pitanju... Tamo mi je ekipa otišla brzo na visok level pa sam ja "prosio" okolo za pomoć kod mp misija... WOW matchmaking sistem mi je nejbolji do sad u svim mp igrama... Fino zadaš parametre i deri. I još ti kao backup preostaje dobar stari "LFG" način u chatu! Sent from my iPhone using Tapatalk
S1r1uS Ne vidim zasto bi mi postalo dosadno, misije su raznovrsne, prica solidna. Da se igrati bez problema sa random likovima jer matchmaking radi super i naravno napucavanje jako zabavno. Jos neki team sredit i zabavi nema kraja...
zontra E i ono sto sam zaboravio reci, ona uvodna scena je genijalna kad doznajemo kako je doslo do ovih sranja.
ludi_milesio21 22 lv ide lijepo polako ,ali je ogromna igra i sve stvari koja treba obaviti,lokacije predobro izgledaju :) komplet superiror gear zasad :) dalje ne pricam da ne spoilam :)
zontra ZoNTrA kad ces igrati obavezno me pozovi Ja ti kod svake igre prvo volim malo odigrat sam, a onda Co-op (koji stvarno obozavam), tako da cu mozda prvih 10-tak dana igrat sam, ali nakon toga mozemo Co-op igrat koliko hoces :
CRO_Ghost jedino sranje je kaj kasnije u igri ne možeš mijenjati izgled agenta (pri tome ne mislim na obleku ili spol) već na lice, dodatke tipa tetovaže, brada, naočale... ili ja to ne znam pronaći
ludi_milesio21 hahah , e tek sam te danas vidio da si online :) naravno da cemo igrati , trebat cu team svejedno za hard, i za dark zone itd itd :)
Flipper Jučer 2h na hardu nismo uspjeli proći misiju. Igrao s nekom random ekipom. Dosad sve misije sam na Hard prešao s nekim. Jučer u ekupi bio neki lik level 12 a mi svi 8. Igra sve neprijatelje po njemu rangira. Došli do zadnjeg bossa i nema šanse. Još odustao jedan i hbg. Ja sam tek level 9. Zasad jako dobra igra. Uvukla me. Još da mogu igrati od cure...