Minus prvi- kaj svaka igra mora biti iz prvog lica? A zbog cega to Boga ti? Da je FC igra iz treceg lica bila bi sigurno igranija i sve jer za takve igre u kojima mozes uzivati u okolini definitivno to trebas uzeti i uzivati u necijoj kreaciju i masti. I ne vidim razloga da bi ovo trebalo biti prvo lice - niti jedan valjani i argumentirani razlog
Minus drugi- da ti Soul (Soul bez uvrijede) kaze da skocis u bunar, jel bi skocio? Pusti sta drugi kazu, probaj sam pa odluci!
Da je FC iz trečeg lica nebi je ni igrao, online igre iz trečem lica ne podnosim ne volim ne pašu... Ko tebi pašu tvoj problem uživaj ja neču.
Dakle svi pratite recenzije mišljenja i tako pa ako vam odgovaraju e onda su super ako ne dilu vaše mišljenje e onda je tu problem, imamo sličan ukus za igre i skoro svaki put je pogodio oče li mi se igra sviditi i sad bi ja triba virovati tebi i ići kupiti igru jer eto on je u krivu?!
A ko si ti????
I ne nisan proba betu tebe san čeka da mi kažeš da je probam i beta je bila zabavna kao i gledanje boje što se suši na suncu.