I ne kazem da je igra sranje nego pisem koje su slabosti ovog zanra - ZA MENE kao konzumenta igara.
Nijednu glupost nisam napisao ali ti bas moras biti svakom loncu poklopac...
Em sam napisao da jos nisam igrao nista slicno te da je ZA MENE ovo nova spoznaja (naravno, za tebe nije i zato ja ne smijem to napisati??? Malo morgen...)
A kao drugo, da developeri i izdavaci imaju laksi posao uz veci obrtaj zarade - i da zato manje ulazu u cjelovitije igre - je takodjer istina. I da ce ih biti jos manje, bas zato.
Znači nisi probao ništa slično ovome, ali znaš koje su to slabosti ovog žanra!? Ti si stari moj fulao cijelu poantu ove igre. Ovdje je naglasak na lootu i ponavljanju radnji kako bi se dobio što bolji gear. Kakva dramatika, priča... Ovo je čisti grind naslov koji ne mora imati dobru priču, likove i sve ono što krasi linearne igre.
Mhm, aha, i opet idemo u izvrtanje, jer ono što rekoh je da sam ja komentirao sada upravo zato jer sam ČEKAO da se prvo susretnem sa ovim žanrom osobno – dakle pisao sam tek nakon što sam PROBAO i tek onda imao svoje mišljenje. I sada ti ideš izvrtati kao da nisam igrao pa kritiziram - a čak citiraš moj post u kojem objašnjavam da komentiram sada jer sada imam osobno iskustvo...
I još sam ja "lik", ali od tebe dobiti etiketu je kompliment.
Kao što se izvrtalo da nisam igrao igru uopće jer kao nije istina da ono što se kasnije pokazalo da jeste istina, a da taj čovjek je onaj koji ne zna – pa mu nisam govorio da šuti jer kao nije igrao igru.
Ma jedino što hoću reći je da bi onaj moj prvi post ostao i JEDINI moj u ovoj temi da nije odmah bilo povrijeđenog naskakivanja, a još više preuveličavanja napisanog.
Ako se itko drugi našao dodatno „ugnjavljanim“ dodatnim svačijim pisanjima, meni je žao uz isprike.
(ali da je do mene ostalo bi na jednom jedinom postu, pa ostatak ugnjavljenosti preusmjerite i prema njima, ako je ima. Ali donekle već poznajući ovaj forum, najvjerojatnije je da je ni nema ;) )
........
Da, Yovitssa, naravno da ću obrisati Division i da neću dolaziti u temu čim se prestane izvrtati čisto to jer u svom prvom postu sam tako i opisao - da tek sad vidim o čemu se ovakvom žanru radi (ali da bi čak i on mogao biti puno bolji nego u ovoj igri!) i da me taj žanr neće više skoro vidjeti... Nema frke 8)
i Fatamorgana, uspoređivati PES i FIFU bi bilo jedino da sam uspoređivao Destiny sa Divisionom, a ja sam samo navodio zašto mi ovaj žanr ne paše, te koji meni pašu (kao da se još moram i opravdavati zašto meni ne paše) Sorry :)
.....
A da je Ubi mogao u dijelu priče koji nije "dead zone" odraditi snažnije i suvislije, mogao je ALI ZNA DA NE MORA!
Mogao je ali zna da ne mora... Stvarno je šteta da je dobio takvu poruku od tržišta jer da nije onda bi imali u svom Divisionu sve ono što već imate plus još razrađeniji "mission" dio. Stvarno oprostite što i to rekoh.