Žali bože danas potpuno besmisleno bačenog dana... Prolaženje kroz najdosadnije moguće coop misije s randomima (a i s poznatima bilo bi dosadno) kako bih digao lvl na 8, pa da mi dozvole ulaz u taj famozni dark zone - ja sam ocekivao neki posteni multiplajer tipa dvije grupe igraca jedni protiv drugih, kad ono NISTA vrijedno spomena. Nikakve arene, nikakvi death matchevi, samo banalni besciljni roaming unaokolo u potrazi za dosadnim AI-jevima i glupim lootovima, a ostali igraci su samo usput tu... Zar je to doista sve?
Pa nije valjda?
Jer sam "single player" (one prve dvije misije) su takodjer samo puko bauljanje kroz ček pointe, jer nisu pruzili ni najmanji osjecaj povezanosti s pricom! Price ni nema, klasicnog tipa, kad ti randomi iz cijelog svijeta spontano bauljaju uokolo po "tvojoj" prici.
Inace je mehanika okej.
U Dark Zone mozes uci odmah, ne trebas dizati nikakve levele. Ti si nesto pogresno shvatio.
DZ ima svoj odvojeni sustav napredovanja, tako da levele za DZ dobijas samo tamo, a levele za igru samo izvan DZ.
Nikad nitko nije rekao da ce u DZ biti arene i deathmatchevi, mozda si pobrkao s nekom drugom igrom. Mozda si trazio kopiju Destinyja, a ne mora svaka svakcata igra biti indigo kopija svake druge igre.
Ne znam o cemu govoris za pricu. Pa dali su samo par misija u beti, igra ce imati nekih 40 misija i puno random encountera i side misija. Ja jucer igrao pola sata, i to onako setnja od baze do DZ, sreo sam barem 20 igraca, prvo smo zajedno rijesili guzvu ispred baze, pa onda se borili protiv pljackasa i bandita.
To je i jedna od svrha bete, da ljudi vide o cemu se radi prije nego kupe. Pa ako im se ne svidja da ne kupuju.