@"zontra"#p89741 Ja ću igrat.
Skoro deset godina prošlo od ovog posta i vremena kad sam prvi put zaigrao Division. Danas sam ga upalio, vjerojatno je prošlo 6 godina od zadnjeg igranja. Htio sam vidjeti kako izgleda 60 FPS-a na PS5. I igra baš klizi, sve se brzo učitava. Ušao u Dark Zone, odmah neki NPC-evi bili kod ulaza. E kako je napucavanje dobro, stvarno vrh što se tiče TPS-ova. Odmah mi se sve vratilo, muscle memory, kako se kretati, kako kontrolirati recoil. I tako sam malo rokao po DZ-u NPC-eve, bome skoro i umro par puta, dobro udaraju. Onda sam vidio da se pravi igrači ubijaju malo dalje, pa išao provjeriti. Klasični dogovoreni 1v1 ispred ulaza u DZ
. Onda došli Arapi sa onim Macro kontrolerima, nemreš ni reagirat. Moguće da i cheataju jer su me znali kroz zid sa 30 metara ubiti bez ispucanog metka. Da moguće da je lag, ali ovi ostali igrači mi nisu laggali, pa vjerojatno koriste neke cheatove. Ostao sam još malo, ali otišao ubrzo dalje. Šteta da nije bio neki pravi Manhunt da se malo napucavam. Odmah sam se sjetio onih legendarnih momenata iz DZ-a kad se borimo s ostalim igračima. Lov kad su u Manhuntu pa ih ubiš par sekundi prije nego se spase. Ili smo mi u Manhuntu pa bježanija po cijeloj mapi. I onda te uhvate pa se moraš boriti. Tko živ tko mrtav. E koji su ti prekrasni trenutci bili.
Odigrao i malo SP misije. Baš me vratilo u ta davna vremena kad su se neke ponavljale desetke puta u potrazi za boljim lootom… Igru vjerojatno neću više igrati. Ovo mi je bio povratak u neka druga vremena, ali sad mi je bilo malo overwhelming sve to. Trebao bi se naviknuti na način na koji igra funkcionira, a jednostavno sad nisam u tom raspoloženju. Trenutno me zanimaju druge stvari. Ali jednom kad izađe Division 3, vratit ću se. I nadam se da će biti divno kao i jedinica.