ne vjerujem dok nista to ne vidim, takav je hype bio i za last stand na kraju goli k...
stoji instalirana na disku , drage volje cu se vratiti opet zaigrati s starom ekipom,ali napomena velika, ne mislim se vracati farmati isti gear satima radi drugog gear scora,ne mislim farmati iste misije opet deset tisuca puta,onaj očajni pvp kao kokosi bez glave ne hvala,a dalje da i ne nabrajam koliko ima minusa sve to skupa.
Jedna mi stvar nikako nije jasna kakvu sliku massive studio stvara o sebi kad mu je to vec treci ETF koji pokušava popraviti igru, koliko onda oni stvarno ispadaju nesposobno i neozbiljan studio, zapitas se stvarno koliko je lose igra odradena od samog pocetka kad preko godinu dana fixiraju neke osnovne stvare koje odavno savrseno funkcioniraju u drugim naslovima...sretno im stvarno bilo da poprave igru maximalno i da ne rikne do kraja ,ali onim brojkama se nikada nece vratiti kao sto su imali u startu sto god da naprave,osim da se iskupe svim igracima za poluproizvod s lijepom grafikom i daju sve dlc-ove i sav content free za sve.