Ja sam jučer kao pravi penzioner odspavao poslije posla 2h i u ponoć ne mogu spavati jer sam se jbg naspavao i ustanem se i upalim Division.
I zamjerio mi se gadno. Uspio sam preći Warren Gate na Legendary jedva. Užasno teško bez pravih setova. Jedan healer Reclaimer je nužan. I jedan defensive set. 3 puta nam iscurilo vrijeme tamo kod onih ventila. Stvarno je teško. I nakon toliko muke u exotic cacheu opet dobijem hebeni Ninja Messeneger Bag.
I već 2h bilo i meni se ne spava. I ajde idem probati novi Incursion. U pola 5h sam završio. U pola 7h se ustajem na posao. Žena u pola 4h ustaje i dere se da nisam normalan zašto igram. Uglavnom, Incursion je zanimljiv, ali dosta težak. Stvarno zajeban. Za zadnji dio trebaju obavezno trojica sa stitovima jer strojnice peglaju po taocima i treba ih zaštiti. Problem je što kad trojica imaju defensive set nema DPS dovoljno, a opet ako neko tko nema ništa elektronike uzme štit jednostavno ga strojnica otopi.
Nakon toliko muke i nakon što mi je žena izbrojala sve živo sav sretan što sam prešao Incursion otvaram exotic cache i dobijem - Ninja Messeneger Bag. O bogte j i RNG i Divison. Otišao sam spavati posran sa svih strana. E pa, bogami neće me Division duze vremena vidjeti. Jebo im Ninja Messeneger sve. I da, heal stvarno kasni.
Poslano sa S8+