Ne trošim puno vremena na bete i demoe jer je šteta pored svih ovih igara koje su doma, ali eto, isprobavam ovo zadnjih sat i pol i moram reć da mi je sasvim oke.
TPS Destiny je definitivno najbolji opis i mislim da će ovdje bit i više nego dovoljno sadržaja za par mjeseci igranja.
Sustav abilitya, perkova i skillova mi se čini predobro odrađen, odnosno, njihove otključavanje upgrejdanjem "strongholda" igranjem sidemisija vezanih za njih. Cool :)
Premalo sam vremena provel u Dark Zoneu da bi mogo reć nekaj pametno, ne znam kak će funkciorat coop-anje s frendovima, ovo malo kaj sam naišal na druge smo se napucavali reda radi dok smo čekali extraction, pa baš i nisam skužil poantu ko tu koga i zašto
Napucavanje je oke, nije sad onaj TLOU gušt, ali je prolazno. Jedino možda ima previše aim assista.
Previše informacija na HUD-u, trebat će se naviknut na sve moguće obavijesti koje stalno iskaču.
Treba neka opcija da se uključi marker za najbliži "event" (možda i ima al nisam skužil)
One single misije (recimo, oslobađanje doktorice) će bit moguće igrat s frendovima i sam, ne? A Dark Zone je neki PvP dio?
Za kraj, grafički ovo veze nema sa onim prvim prikazom. Ne patim na to, izgleda mi prosječno i prihvatljivo, ali onakvo mazanje očiju je prešupački potez, šta je da je. Hype je i nastal zbog one savršene demonstracije i odličnog prikaza, dobar gameplay je samo trebal bit kruna svega.
Vjerojatno neću nabavljat odmah, počekat ću prve dojmove, ali nemogu reć da mi nije zanimljivo. Razočaran definitivno nisam.