Flipper Pa kad vidim da se na customizaciju zale. Pa sad ce da nema endgamea. Pa ovo pa ono. Joj. nOoBs!!!!!!!!!!! Go away noob!!! Poslano s mobilnog telefona S7
zontra Reci ti njima Flipper. Ti si ipak uz Milesia aka MarcoStyleNL 2.0 aka DreamSupporter aka PrezivjetCemoSvakiManhunt tu najveci veteran
Flipper Farmao sam danas jedno 5h Lexington i ništa. E jesam debil. Umjesto da igram TLG i Dishonored 2 ja farmam. Stvarno debil. Poslano s mobilnog telefona S7
ludi_milesio21 Farmao sam danas jedno 5h Lexington i ništa. E jesam debil. Umjesto da igram TLG i Dishonored 2 ja farmam. Stvarno debil. Poslano s mobilnog telefona S7ma nisi , bas je fora ovako jedan run napravis i dobijes sto hoces i onda ne znas sta bi dalje mene je bas iznenadio drop odmah, a bas se nabrijao na vise satno farmanje pa posle toga nisam znao sta bi radio
zontra Flipper moras shvatiti da se Lex farma zbog god roll oruzja i geara, a ne Barret Chesta ;)Kad to shvatis bit ce ti lakse i neces vrijeme smatrat uzaludno bacenim.
zontra Inace imate odlican LVOA-C i AlphaBridge Chest za prodaju ovaj tjedan.EDIT: Tek sad skuzio da nisam koristio edit. Isprika na double postu.
Fenix Moja Division karijera zavrsila i prije nego sto je pocela. Igra crasha doslovno prilikom spajanja na server
juky Moja Division karijera zavrsila i prije nego sto je pocela. Igra crasha doslovno prilikom spajanja na server Ugasi torrente
zontra Dobih danas Barret Chest. I dao sam ga. Sretan Bozic.Poslano s mobilnog telefona S7Pa sta ti bi?Laf - evo imamo jednu lijepu vijest za tebe, danas smo tvog dobrog frenda TacticX dobrano natamburali :)
Fenix Moja Division karijera zavrsila i prije nego sto je pocela. Igra crasha doslovno prilikom spajanja na server Ugasi torrente Iz nekog razloga crasha svaki put kad pokrenem sa svog glavnog acca. Na drugom accu mi radi sve normalno.Pa me dodajte koji biste zeljeli igrat: Fenix_CRO
zontra Flipper - da nije smiješno bilo bi žalosno Kako je moguće da slučajno na par sekundi držiš R2 i to za stvar koju si toliko farmao? Ali ne brini se, može se i bez Barreta igrat. Ja ga ne koristim zadnjih par dana, radije igram sa Specialized i Savage :)
ludi_milesio21 Sjebo se. Bacio slučajno i lik ga zdimio. Poslano s mobilnog telefona S7 : : :Laf cak sam ga i zvao nek dovede ekipicu nas troje njih 4, nista nije napisao ZoNTrA a da vidis roll , onak brijem da bolji nisam vidio, sve max skoro
Flipper Ma zapricao se sa ženom i R2 i bum. Ode. Lik uzeo i otisao. :( Farmat cu drugi. Dobio sam jos ok...tko zna kakav ce biti drugi.Poslano s mobilnog telefona S7
ludi_milesio21 tuzio bi lika,dok ga ne bi vratio , sta mu nisi javio da ti vrati, a opet pogledat cu na redditu mozda te netko pohvali pa ti javim :