ludi_milesio21 Istini za volju, Exuhz je jednako dobar igrac kao Widdz i kad bi igrali 1v1 to bi bilo zanimljivo. Stvar je u tome sto Widdz najcesce igra u grupi, a Exuhz u 99% slucajeva sam, pa je tesko i usporedit. Ali realno po kvaliteti su tu negdje.Inace, nek ti bude zao sto si otisao. Svasta smo Limun, Laf i ja radili Arapima danas. Pobili sve sta se pobiti dalo :)pa igrali su 1vs1,bas kontra sto se tice widdza,covjek igra stalno solo,svaki njegov video u manhuntu je solo ili duo,na streamu takoder,a nema veze biti ce prilike za igrat jos :)Pa ostali ste ti i limun,znaci laf me laze da je morao otici negdje,pukla ljubav 💔
ludi_milesio21 Dawai dawai Russian Hacku Hackuhttps://youtu.be/vm8c5h7L2yUahahah prejak video dimitri is back
zontra Matere ti, ovi debili moraju podhitno nekaj napravit s ovim multigrupama. Odvojit DZ za solo i grupne igrace. Ja se jos i nekak mogu nosit solo, ali ima nekih i koji ne mogu. Pa i mene cesto ube nekad i izivciram se bezveze. A i dojma sam da je igra na konzolama 200 puta teza nego na PC-u. Ali to pripisujem vise tome sto je 95% igraca na PC-u nesposobno i konzolasi ih poderu ko peder playboy. Jbt gledam onog Exuhza, frajer stoji na mjestu i njih 10 ga nemre ubit sa 380k Toughnessa, na konzolama mozes imat 600k Toughness i kretat se u krug ko budala, ti padas od 3 metka.EDIT: Al smo sad nalemali ove Arape iz multigrupe. Odmah sam dobre volje.
zontra Ako hoces bit D1mitr1, odlican Bas gledam sad Widdzov stream, sta im je Dimitri radio, covjek rastura sa snajperom. Neki headshoti su jednostavno prebrzi za moje oko. Sto se tice novog DLC-a, zabavan je prilicno. Ali ovo ti je bolje uzimat ako imas frendove s kojima bi igrao.
zontra Evo jedne divne vijesti. Ponovno cemo imati Elite Task Force, 2. tjedan sijecnja. Ovog puta u SAD-u gdje je sjediste Red Storma, sestrinskog developera koji je zaduzen za PVP i Dark Zonu. Da, 1.6 ce bit posvecen PVP-u. Hvala kurcu. Prema mojim procjenama bi mogao izaci sredinom 2. mjeseca, nekih mjesec dana prije Last Standa.Ja se stvarno nadam da ce tamo neko predloziti hebenu posvecenu PVP Arenu.
19marksman89 Kupio sam igru i malo samo uletio vidjet.Zadnji put sam probao betu samo.Neznam dali je bilo kakvih patcheva i poboljsanja ali bogami mogu rec da ne izgleda daleko od onog E3 trailera.Ja sam to sve sibnuo na ultra,sa supersamplingom i ljepo radi na 60!Neznam kakav je gameplay jos niti ga kuzim,neznam ni koliku trajnost ce imati i kad ce mi dosadit uz svoje mane ako ih ima ali zasad ja sam se zaljubio.Toliko je predivno i artisticki genijalno da sam evo 58min proveo samo setajuci kroz taj divni grad u najljepsem ambijentu.Sve pohvale za grafiku,amosferu i zvuk.Mislim da mi nece tako brzo dosadit pogotovo uz ove dinamicne promjene vremena.Uvijek ce se nac volje i motivacije za online druzenje i opusteno svrljanje po gradu. Chono7 jedva cekam.Steta sta ides u australiju bas za blagdane
zontra Igra uvjerljivo najbolje izgleda po noci kad je snjezna mecava. Ali onda ubrzo dolazi i ona magljustina gdje 2 metra ispred sebe ne vidis.
ludi_milesio21 a tek onaj prekrasni izlazak sunca,samo steta sto ne traje malo duze, stvarno su efekti odlicni.dobio barret chest, bolest od rolla, 3,2 k armora, 6,6 k hpa , blizu 1,2k stamine, nema ammo dole ali jebat ga sad.
ludi_milesio21 Ali nisi tako dobar zasluzio Ja zato dobivam sve god rollove osim tog chesta jos me veseli onaj trenutak sto smo napravili onim likovima kod supply dropa hahaha
zontra Onim pizdama sta su nas s ledja napali?Alaj smo ih razvalili kao i cijeli taj server. Cim smo upalili Tac Link dali su petama vjetra, ali su u 2 sekunde svi popadali Ja zato danas dobio gotovo god roll Showstopper. Mislim da bih sa Strikerom mogao slozit nekakav brutalni PVE set. Danas se ceka novi Vendor restock i nekakav G36/LVOA/Lightweight M4 blueprint.
ludi_milesio21 pokraj safe room dz 03 ulica jedna , pogledaj tamo po noci , bozicni ukrasi i snijeg dok pada , vidjet ces tu ljepotu :)
ludi_milesio21 Onim pizdama sta su nas s ledja napali?Alaj smo ih razvalili kao i cijeli taj server. Cim smo upalili Tac Link dali su petama vjetra, ali su u 2 sekunde svi popadali Ja zato danas dobio gotovo god roll Showstopper. Mislim da bih sa Strikerom mogao slozit nekakav brutalni PVE set. Danas se ceka novi Vendor restock i nekakav G36/LVOA/Lightweight M4 blueprint.da bas ti likovi i ja cu pricekati da vidim sta se nudi :)
Flipper Ima li sta vrijedno kod vendora da ubacim disk kad dođem s posla ili? Ajmo Zontra izvještaj.Poslano s mobilnog telefona S7
zontra Katastrofa ovaj vikend. Apsolutno nista vrijedno spomena.Ali zato sam napravio ovaj Striker PVE build sa Showstopperom i Military G36/Lightweight M4. Pa ja u 2 sekunde nabijem onaj bonus do 100. I onda krenem pucat sa Assaulticom. Pa to vise critam u glavu nego M44/M700. Bolesno EDIT: Zapravo ima jedan odlican Lightweight M4 u jednom od DZ Vendora. Destructive, Prepared i Adept sa fantasticnim Base Damageom i 22% EAD. Za prosjecnog igraca je ovo fantasticno, ali sta ja znam za ovaj Adept. Koliko god da je dobar talent nije mi sami vrh. Ovaj Prepared se samo zarolla u Responsive. Ali problem je sto imam FAMASE za Destructivom, pa gubim Destructive sa M4. Ali puska je zato bolesno stabilna. Ne znam, za AlphaBridge build mi i nije bas nesto, ali za neke druge buildove kao sto je ovaj Striker je moram priznat odlicna.
ludi_milesio21 Ima li sta vrijedno kod vendora da ubacim disk kad dođem s posla ili? Ajmo Zontra izvještaj.Poslano s mobilnog telefona S7ma jok , sve je prosjecno, zvali bi mi tebe da nesto valja.