Da, Precision je jedan od najboljih talenata u igri i ogroman DPS pojacivac. Na FAMAS ne stavis nikakve modove, a na glavnu pusku modove bez stabilitya/accuracya i imas cistih 15% damagea. Sretan? :)ali prijatelju s pulsom koristiti taj talent ?znam da znas sve o igri,ali mi cudno da to ne znas... otkad to puls radi stack s obzirom da precision pulsa base damage i meta je pulsana i oznacena, ili kontra puls pa taj talent onda koristis samo za tagiranje? jedino ovako pulsas on ti skine s concealom tvoj puls i dobijes base puls od precisiona ?teach me sensei :) ja nekako mislim da sve te puske gore nisu pretjerano stabilne, si ti ikad pucao s m4 bez modova, a i ostale puske nose strasno koje si naveo,daju se kontrolirati ali ne bas tako lagano da ces biti super precizan... ovako reci covjeku nek si napravi AB build s FAMASOM bez modova, nek iskoristi modove cca 25+% stability i neki mali accuracy 2+% slobodno na drugom oruzju jer imat ce 20 % vec damage --> penalty od 5 % radi tih modova i to nije nista s obzirom koliko ce profitirati jer uncomplicated talent ionako ne ide ispod 13 % koristio AB ili ne koristio, te nije cistih 15 % jer AB daje 5% WPD-a sto bi bilo 20 % :)