Flipper - ipak SkillUp ima pouzdane informacije. Stigao sam sad Widdza pogledat 15-tak min i ne svidja mi se sta sam cuo. Izgleda da PVP pocinje opet biti prilicno los nakon sto je postajao sve bolji i bolji. Widdz kaze da je problem to sto su ubacili Enemy Armor Damage u PVP, a uzasno oslabili Armor. A jos ga moras svugdje staviti. Totalno nelogicno. Covjek ima 500k Toughness a cim su ga napala 2 dobra igraca brzo je padao. Ubili su ga valjda 5 puta u tih 15 min. Rekli su da ce sljedeci Update biti koncentriran na PVP i taj Update mora najkasnije doci oko Nove Godine. Sad imaju mjesec i pol da se na njega koncentriraju.
Kako je krenulo pocet cemo se pistoljima one shotat. Armor requiremente moraju malo smanjit tako da se moze dostici Armor cap ali da ipak nesto zrtvujes. Ovako sve zrtvujes a dobijes ni 55% Armora.
EDIT: Widdz na rubu zivcanog sloma na streamu trenutno, uzasno pizdi. Poslo je tweet Hamishu, Frederiku, Massiveu sa svojim kratkim klipom gdje je lika ubio sa 6 (doslovno) metaka iz M4 u nogu. 6 hebenih metaka! Toliko je sve jako da se ne isplati gadjati glavu jer je puno lakse pogodit tijelo/noge, a razlika nije velika. I bas je rekao ono sto sam ja odmah rekao - PTS 1.5 je puno prekratko trajao. Jbt, tjedan dana mozda i svi su igrali Survival. EAD u PVP-u nije ni isproban. A budale oslabile Armor. Bas sam danas igrao s Laf -om i urlajuci rekao da su oni jednostavno nesposobni. Nek odu biti smetlari, kuhari, konobari ili ucitelji, ali gaming developeri nek ne budu jer jednostavno nemaju pojma o tome. Svaka cast im na trudu koji stvarno ulazu, ali jbg kad su antitalenti. Nek sve to Laf potvrdi. Bila dvojica lika danas, nas trojica, ovaj baci Flame Turret (valjda sa FireCrestom igrao) i nista, ubili nas 10 puta u 5 min. Pucamo sva trojica po turretu, sa cijelim magazinom mu uzeli 10% healtha. Mi pod Immunizerom, on nama svake sekunde uzme 50% healtha i zapali nas. Pa kak je to moguce? Koji je smisao Immunizera? Koji je smisao pucanja kad neka budaletina klikne jedan gumb i njegov turretic bez pol frke ubije 3 igraca?!
Nek podhitno nesto poduzmu, ili radije zatvore studio jer za drugo ni nisu. Na kraju ispada da je dobro sto nam update kasni. Jbt, opet se zivciram zbog tih debila.