Nakon 4 i po sata provedena u Division svijetu mogu reći da sam izuzetno zadovoljan viđenim. Istaknuo bih da je beta počela točno u 10, nije bilo nikakvih problema sa serverima a bugove nisam primjetio. O downgradeu, rezoluciji i FPS-u neću, nisam tip za tu vrstu diskusije. Igra izgleda i radi dobro, bez štucanja, bez učitavanja, sve djeluje vrlo fluidno. Na početku se kreće u PvE svijet kao lv.4 karakter (dogurao sam do lv.6) i odmah slijedi misija nakon koje se otvara "Dark zone" odnosno PvP dio. Odmah da napomenem, valuta i leveli u PvE svijetu odvojeni su od PvP svijeta. Dok levelanje u priči ide samo prema gore, u Darko zone-u level se može i izgubiti, lako. Mehanika je mješavina više naslova koji smo svi igrali ili barem vidjeli - cover based shooter sa pregršt mogućnosti modificiranja opreme. Čini mi se da je The Division zamišljen kao multiplayer naslov, u PvP svijetu najlakše je u grupi a i najzanimljivije. Na žalost, nisam imao nikoga sa friends liste za pozvati, što igračima na PS4 neće biti problem. Naprosto, više ljudi igra na plejki i točka. Da je nešto pretjerano inovativno - i nije. Da miriše na izvanredan naslov - miriše. Sve ovisi kakvia su vam očekivanja. Toliko od mene i uživajte sutra u beti.