IZDAVAČ: Ubisoft
PROIZVOĐAČ: Massive Entertainment
ŽANR: Online/Open World/RPG
PLATFORME: PS4, XBO, PC
VRIJEME IZLASKA: 2015. (Nadam se)"

A devastating pandemic sweeps through New York City, and one by one, basic services fail. In only days, without food or water, society collapses into chaos. The Division, a classified unit of self-supported tactical agents, is activated. Leading seemingly ordinary lives among us, The Division agents are trained to operate independently of command, as all else fails. Fighting to prevent the fall of society, the agents will find themselves caught up in an epic conspiracy, forced to combat not only the effects of a manmade virus, but also the rising threat of those behind it. When everything collapses, your mission begins."

Iako su mišljenja i komentari podijeljeni oko ove igre, ja iskreno jedva čekam zaigrati ovo jer mi se totalno svidjela od samog početka, preko grafike, ambijenta i tematike 🙂
Kakva su vaša razmišljanja o ovom naslovu ????

E3 Breakdown Trailer
E3 gameplay revealhttps://www.youtube.com/watch?v=njfj6KwEAfg
Snowdrop Next-Gen Enginehttps://www.youtube.com/watch?v=UXeH9OqygzI
Companion Gaming Trailer - Gamescom 2013https://www.youtube.com/watch?v=sxj7jWTB368

Po meni im je ovo najveći projekt ikada za UBISOFT...

Izgleda jako zanimljivo i impresivno.

Jedino mi još nije jasno, da li tu uopće ima tipičnog SP ili je koncept više da se igra online ?

Uglavnom, pozorno se čeka svaka nova informacija o ovoj igri  8)

Iz videa koje sam pogledao nisam stekao dojam da ima SP...

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

12 dana kasnije

Jel' i ovo pokusava biti I Am Legend?

rekli su da ce ovo biti iskljucivo online igra! barem koliko ja znam.... i koliko se sjecam :) radi ove i jos par njih ce se vrijedit kupit ps4 iako bi volio da do tada, izbace neku noviju verziju Ps4, jer ova mi je malo sumnjiva :)

rekli su da ce ovo biti iskljucivo online igra! barem koliko ja znam.... i koliko se sjecam :) radi ove i jos par njih ce se vrijedit kupit ps4 iako bi volio da do tada, izbace neku noviju verziju Ps4, jer ova mi je malo sumnjiva :)
Bit ce do Nove Godine bijela konzola u prodaji u EU.
A i ova igra nece lako prije kraja 2015, bit ce do tada sigurno novijih modela, barem sa vecim hardom.

fuckas bijelu konzolu cekam slim verziju... uzet cu plejku taman onda kad cu imat sta igrat na njoj a ne da je sad uzmem pa da igram igre koje sam igrao na ps3?? toliko crazy nisam :)

4 mjeseci kasnije

Znači po meni ova igra ide u jedan od dva moguća smjera...

Ili će biti MEGA EPIC!

Ili će biti MEGA EPIC FAIL - tu mislim na glitcheve, propuste, probleme s online om itd.

Ja se toplo nadam da će biti vrhunska!

6 mjeseci kasnije

Opet odgođen na godinu dana
Zatvaraju sva otvorena vrata na vozilima po NY.

Opet odgođen na godinu dana
ma daaaaj,a taj sam naslov cekao!strasno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Steta za odgodu,ne volim mp igre,ali ova djeluje posebno i ima pricu koju se moze zavrsit ko da je SP naslov. Ako ova odgoda znaci da ju poliraju da opet ne slusaju cmizdrenja o popularnom downgradeu onda nek se ispusu i dostave fenomenalan konacan proizvod. Ima se ove godine dosta toga za igrati.

Jos jedan dokoz panemije zvane "ajmo najaviti igru cim imamo jedan mali vertical slice a izdat cemo ju za par godina".
To mi stvarno ide na nerve zadnjih par godina. Taj marketing. Stvaranje hypea. Na kraju ti se sve zgadi i budes totalno meh kad igra izadje. #getoffmylawn

Kad sam vidio ovo prvi put, ostao sam paf. Igra je djelovala savrseno. Predivno.
Sad sam cijeli "ehhhhh, pitajboga sta ce to bit kad izadje."

mjesec kasnije

Imate ovdje 2 videa vrhunske kvalitete od jučer pa pogledajte.

Meni se i dalje ova igra jako sviđa.

http://www.gamersyde.com/news_e3_the_division_videos-16661_en.html

Velika steta za ovu igru. Bas jucer komentiramo u chatu na sta lici to..sam gameplay nezanimljivo skroz.
A downgrade tek ... u vertical sliceu 2013 je sve prstalo od detalja .. sad prazno sve.

Mislio sam da nema komentara ali drago mi je da je viper vec sve rekao.Propustio sam E3 jucer i evo sada gledam po youtubeu sve igre koje me zanimaju.Ovo za mene totalno otpada.Od ogromnog hypea do razocarenja

Steta stvarno. Ona prva prezentacija je bila nes bolesno, no opet mozda uspiju izvuc dobru igru.

Još uvijek nisu objasnili šta mi tu uopće trebamo radit? Tražimo lijek , suzbijamo zločin , šta?

Možda još nisu odlučili Ne znam, oduševilo me ovo prošle godine, al onda razmišljam, to je Ubisoft. Uvijek me uspiju nahajpati i redovito me razočaraju. Watch Dogs se nisam mogo natjerati završiti, a čekao sam ga ko ozebao sunce.

Tom Clancy's : The Decision

Neka se odluče šta bi ovo trebalo biti!