pozdrav,  nisam nigdje nasao slicnu temu pa me interesira , mozda netko ima iskustva s tim sto me zanima :) nadam se da je tu mjesto ovom pitanju :)

zanima me, psn bonovi koji bi radili na nasem storu , imam svoj psn racun koji je prijavljen na moju adresu u hrvatskoj i imam linkanu karticu gore te redovno si kupujem ps+ preko toga, sad dolazi mi cura iz svicarske,te kad sam bio kod nje gore, sam vidio hrpu raznih bonova za psn store u cijenama, euro, franak i funta.
S obzirom da je gore kod nje to dosta jeftinije cak i do 100+kn bonovi za jednogodisnju pretplatu zanima me da li bi ti bonovi radili na nasem storu , te da li je netko to probao, ja nekako i mislim da ne bi ali opet da pitam jer mi je voljna ona to kupiti i slati kodove , kad mi zatreba,te kad se preselim gore opet ista stvar,jer me ispadne jeftinije preko bona nego da kupujem preko svoje kartice.
Dok bi kupio bon od 50 eura i ukucao kao reedem code ili cak i 1 year sub card koja je izrazena u europskoj valuti kao euro ili franak da li bi to radilo na nasem storu ?

hvala unaprijed :)

Ne bi radili na našem Storeu...

Napravi si novi account za državu za koju misliš da je najeftinije i to je to. Znači, ako želiš kupovati bonove u dolarima napravi USA account, ako želiš u francima napravi si Švicarski a za funte si napravi UK. Ne moraš taj account koristiti za igranje već ti može poslužit samo za PS+ pretplatu.

da imam vec te accove,super onda , hvala na odgovoru, ponuda igara je uvijek ista na svima psn storovima sto se tice ps+ kad sam vec tu da pitam :)

Da ne otvaram novu temu,gledam da sebi uzmem godišnju pretplatu na PSN+ koliko mi se to isplati,koje benificije imam od toga,pošto to nikad nisam koristio,svaki savjet je dobrodošao.Hvala

Da ne otvaram novu temu,gledam da sebi uzmem godišnju pretplatu na PSN+ koliko mi se to isplati,koje benificije imam od toga,pošto to nikad nisam koristio,svaki savjet je dobrodošao.Hvala
Ako zelis igrati multiplayer na PS4, onda moras imati PS+, i tu nema spasa.

Osim toga najvaznije beneficije su bolji popusti pri rasprodajama digitalnih igara, cesto imaju 10% popusta na preorder nekih igara (trenutno za Doom).
Takodjer nekada PS+ clanovi imaju ekskluzivan pristup betama (Hitman ovaj vikend).

I na kraju, imas pravo na po dvije besplatne igre mjesecno za svaku konzolu (PS4, PS3, Vita), tj. Sony po svom izboru dodijeli te igre svaki mjesec. U davna vremena kad je bio samo PS3, igre su bile nesto poznatije i razvikanije, a na PS4 su to najcesce dvije indie igre, dosta cesto potpuno nove (ovaj mjesec su to Broforce i Galak-Z).

Ispadne te 1kn dnevno, mozes igrati sve u multiplayeru, dobijes 2 nove igre svaki mjesec besplatno i mozes ih igrati dokle god imas pretplatu, saveovi ti se automatski spremaju online u cloud.... uglavnom isplati se, pogotovo ako uzimas na godisnjoj bazi.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

ja sam se isto naviknuo da uzimam svake godine i ne razmisljam o tome, vjerujem da ce s vremenom ponuda biti sve bolja i bolja.
steta samo sto na ps4 neka dobra igra izade svakih par mjeseci pa je to jedini minus plusa zasad :)

e mile,noobaro moja