Pročitaj na portalu
Članak

PlayStation Portal prodavaniji od Xboxa

Nastavljamo pratiti kontroverzan izlazak PlayStation Portal dodatka za PS5. Premda po mnogima upitne korisnosti, a na koncu i upitnih performansi, ovaj uređaj za streamanje igara s PS5 na 8-inčnom ekranu brzo je razgrabljen s polica.

Sony sad ima 2 konzole koje outsellaju novi Xbox? 😂😂 Ok u Japanu su 3…

To je isto da kazes da je pegla prodavanija od frizidera. Nemaju veze jedno s drugim. Xbox je konzola, ovo drugo je cigla kojoj jos uvijek nisam nasao svrhu, a vjerojatno niti necu jer je nema.

biver cigla kojoj jos uvijek nisam nasao svrhu, a vjerojatno niti necu jer je nema

A i dalje se prodaje bolje od Xboxa.

prayer Ako je ovo beskorisno i nikog ne zanima zašto su onda scalperi to pokupovali? 🤷

Potrebno ili ne prodaje se ko lud, restock je isto pobran u 15min…

Ja sam samo sritan sta nije nova konzola na koju bi devovi gubili vrime da optimiziraju igre ili nedaj boze da smo imali PSP situaciju da izlaze igre iskljucivo za tu konzolu…

Ovo samo pokazuje koliko je teško navečer imati slobodan TV u kući 🙃

Deadwalker eto, upravo to. I upravo takvim ljudima je ovaj uređaj super.

Dal' bi bilo bolje da je OLED? Apsolutno. Dal' bi bilo bolje da prihvaća i Bluetooth sluške? Naravno. Da može streamat i Netflix? Pa možda i da, ali već svatko od nas ima i mobitel i tablet i laptop, tak da fakat ne bih trošio bateriju da gledam na ovome.

Tzereen

Jeli se moze produziti garancija na ovaj uređaj i jeli moguće igrati ako sam negdje na drugom mjestu ?

Meni je fantastično da prodaju u španjolskoj globalizirate sa bi dunkali po shitboxu u svrhu glorifikacije/idolopoklonstva kad svi znamo da je samo JEDAN JEDINI LORD GABEN PCMR HAIYAAAA.

Tzereen Pa i kruh se prodaje bolje od xboxa, ali ima svoju svrhu

Najbitnije je napomenut da se prodaje bolje od Xbox-a.

Hajdukovi dresovi se bolje prodaju od Xboxa lol

Prodaja Xboxa je zapela negdje u nekom… loadingu.