Četvrta po redu besplatna igra na GoG-u ove zimske sezone je Lacuna

• FFA +1
7 dana kasnije
8 dana kasnije
6 dana kasnije
5 dana kasnije
7 dana kasnije
5 dana kasnije
7 dana kasnije
7 dana kasnije
4 dana kasnije

Nakon što su mu Warner Brothers rekli da ju povlače s raznih dućana, Owen Deery je svoju igru Small Radios Big Televisions stavio besplatno na svoju stranicu.

Link

• FFA +1
7 dana kasnije

stitrek

zajebo sam se kad sam nabrzaka upisivao random za godine i sad me ne pušća, maloljetnik sam.

valjda će restart kompa pomoć.😄

TITANXIS

Samo ugasi browser i upali ili ocisti history ili cookies pa se logiraj ponovo, dobro je ukljucit i zastitnu provjeru preko e-maila jer na Epic accountu ima puuuno igara👍😁

To je prvo što sam napravio, ustvari to radim nekoliko puta dnevno jer mi se i RAM popuni kojekakvim glupostima od svih portala pokupi kolačeke a treba mi radna za moju zajebanciju sa fotomontažama i blenderom.

Photoshop je žderač RAM-a, nikako se najest čovječe dok je blender zbilja skroman i ono malo mrvica što mu ostane zahvalan mi je.

Da je čovjek plakao bih nad njim, jer toliko ga maltretiram poligonima da katkad veli: žao mi je gazda, ubi me ali ne mogu podnjeti više, pa se siroček često smrzne.

5 dana kasnije

Ovo mi sletilo na komp, ne baš drito takva slika, ipak malo drugačija i meni primamljivija sličica koja mi je izgledala kao Witcher, frajer na konju ide kroz šumicu a u daljini planina, pravi mamac i pun pogodak za mene pa sam kliknul da vidim detalje i dobim ovo, a niš posebno meni ovak na prvi pogled, izgled uvodne slike može katkad prevarit.

Možda već neko to igra i uživa. Besplatna je pa eto.