neci43 Trebao bih ili direktnu godišnju pretplatu ili 50CAD...Plaćam odmah, net bankingom, u cijenu uključite svoju uslugu, po tečaju svoje banke, uz naknadu za transakciju, i svoju osobnu naknadu za uslugu.Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Prika Kakva je shema s tim kanadskim storeom?sve isto kao us?Jeli se lako bonovi nadju i koliko kosta njihov bon od 60$
sefke Kakva je shema s tim kanadskim storeom?sve isto kao us?Jeli se lako bonovi nadju i koliko kosta njihov bon od 60$prika moj sve isto samo jeftinije ;)
Prika Kakva je shema s tim kanadskim storeom?sve isto kao us?Jeli se lako bonovi nadju i koliko kosta njihov bon od 60$prika moj sve isto samo jeftinije ;)A nije prika bas gledam,dobro Cro_Ghost govori dodje te jeftinije 20kn mozda.ja sam ocekivao puno vise.Ispricavam se na spamu kolega neci43
f_i_c_o Kakva je shema s tim kanadskim storeom?sve isto kao us?Jeli se lako bonovi nadju i koliko kosta njihov bon od 60$prika moj sve isto samo jeftinije ;)A nije prika bas gledam,dobro Cro_Ghost govori dodje te jeftinije 20kn mozda.ja sam ocekivao puno vise.Ispricavam se na spamu kolega neci43A nije bas 20kn , ako igra dođe 70 CAD $ to ti je 380kn(paypal troškovi uključeni), nove igre kod nas su 500kn :/ , ako i dođe 80$ CAD to je onda 480kn ali ti ostane 10 CAD $ na racunu, ne znam možda ima ali ja nisam vidio CAD bonove od 10$ već samo od 20 i 50$.
Prika Dobro nisam bas u kunu gledao ali mi se ucinilo da sam vidio da je 80 cad oko 405kn a 60 usa 420kn.cisto onako poso na stranicu neke banke i izracunao preko njihovog digitronaKoliko sam vidio u njih igre koje na us storeu kostaju 60$ dodju 80$