• Gaming Vijesti
  • Ovo je glumica koja bi trebala igrati Abby u drugoj sezoni The Last of Usa

Pročitaj na portalu
Članak

Ovo je glumica koja bi trebala igrati Abby u drugoj sezoni The Last of Usa

Uoči početka snimanja druge sezone The Last of Us serije, brojna pitanja ostala su neotvorena. Jedno od njih je Abby, tko će ju glumiti?

A bit će baš čudno nju gledati u ulozi Abby kad totalno liči u biti na Ellie. I di će joj mišiće nać?

Tzereen ma lako za mišiće. Ode u teretanu na godinu dana i eto. Prežderavanje i pumpanje utezima i rezultati su tu.

Ko ovima casting radi mame ti mile, iz goreg u gore.

Tzereen Slažem se ali mislim da nije loš odabir.

Istina da ne liči na Abby ali dobra je glumica.

Ne mora biti nabildana da bi dobro odradila ulogu.

Fizički izgled (nabildanost) Abby je kao i homoseksualnost Ellie nebitan.

Samo je trebaju prikazati kao dobro uvježbanu vojnikinju.

StarFox_N dobri komentari. Na mjestu, lajkam.

Ali da pojasnim ono što sam htio reći. Nije mi problem kaj ženska ne liči na Abby, ko što nije bio problem kaj Bella ne liči na Ellie. Da su svi različiti, super. Problem je kaj će ova baš jako ličiti na Ellie.

Kikiller

Za mene samo Dave Bautista, treba biti osvješten prema takvim stvarima ipak.

Vidi je:

Kaitlyn Dever at the 27th Annual Critics' Choice Awards at Fairmont Century  Plaza, Los Angeles - Celebrites © | The latest informations and facts, your  #1 for celebrity updates around the world.

Mislim da ništa od buffed Abby, a i ova je na prvu puno simpatičnija. Kontam da će prije postati fan favourite od Ellie, pogotovo nakon "onoga". Lol.

foggy prije njegovog buraza. Nitko neće biti ljući od njega ako bude na setu druge sezone.

Marksmana za Abby.

Mislim da će Aleca Baldwina gledat kao svetca nakon takvog masakra na setu.

A Deverica je skroz dobra za Abby. Nije čak tolko slična Ellie kolko smo navikli zbog te slike fan castinga.

S obzirom kog su uzeli za Ellie i kak je to odradila (po meni), Abby moze bit i onaj medvjed iz BG3 kojeg zbaris. Totalno nebitno

mika Je ako ce uzet HGH, iako mislim da Abby u seriji nece opce biti misicava… Mozda ce biti samo “fit” ala Alicia Vikander u TombRaider

Meni i dalje nije jasna ta opsesija da glumac fizički mora biti isti kao predložak, u bilo čemu. Bitna je interpretacija, ne izgled.