Ko ovima casting radi mame ti mile, iz goreg u gore.
Ovo je glumica koja bi trebala igrati Abby u drugoj sezoni The Last of Usa
O majke ti bozje…
- Uređivano
Marksmana za Abby.
Mislim da će Aleca Baldwina gledat kao svetca nakon takvog masakra na setu.
A Deverica je skroz dobra za Abby. Nije čak tolko slična Ellie kolko smo navikli zbog te slike fan castinga.
S obzirom kog su uzeli za Ellie i kak je to odradila (po meni), Abby moze bit i onaj medvjed iz BG3 kojeg zbaris. Totalno nebitno
Meni i dalje nije jasna ta opsesija da glumac fizički mora biti isti kao predložak, u bilo čemu. Bitna je interpretacija, ne izgled.
ThomasAAnderson eh. I mean.
Bitch was a walking protein roid rage mass.
Ako ćemo gledati interpetaciju.. nitko ne bu bolje resil interpretaciju od Lilie Vu.
Isto kao Sto Conana "ne moze" glumiti Tom Holland, Tako Ni Abby "ne moze" glumiti neka vjeverica jer iako Su oba lika fiktivna, fizicke znacajke Jesu Bitne i nikakva masterclass gluma me nece uvjeriti da tanasna Cura bez misica moze tamburati likove kao nabildana Abby.
Naravno Ako OVA Cura nabije misicnu masu i odradi treninge borbe, to CE biti druga prica.
Da, Abby je više definirao motiv za osvetom i rigorozni režim treninga kojeg je prakticirala nakon tragičnog događaja. Fizička vanjština (nabildanost) je samo bila odraz tog razmišljanja i predanosti da izvede svoj plan. Može li se i bez toga izvesti kvalitetna karakterizacija i opsesija koju je gajila - vjerojatno može. No fizička dominantnost je jedna od bitnijih atribucija Abbynog lika i njene percepcije među gledateljima koji su upoznati s tim likom, IMO šteta je ići to bitnije mijenjati bez obzira kakav kontekst za tu promjenu da izvedu.