Zero Znači u globalu su išli zaokruživati cijene na gore tamo gdje su bile razlike pa sad imamo cijene na razini Njemačke dok je standard 2-3 puta lošiji u prosjeku? Sup.
Sterlok Na game passu je sve zaokruženo na manji iznos….dok ne osjete da postoji konkurencija i da gube korisnike nebu ni bolje, samo gore.
kauboj Dok nije bilo ovog problema oko tranzicije kuna->euro, redovno sam pratio ponude na PS store i day1 kupovao digitalna izdanja nekih igara. Medutim, sad kad sam vidio da su cijene fizickih izdanja cak i day 1 nekad jeftinije po nekim nasim trgovinama i kada sam naviknuo uzeti fizicku kopiju, ne planiram se vratiti na PS store sve dok ne budu bas neke brutalne ponude jer cak ozone i slicno nude fizikalije za 50% i vise popusta jer ovo je stvarno vec bezobrazno.
Brijac Ne znam jesam li ikad išta kupio na HR store-u. Cijene su nam kao u Njemačkoj, Austriji ili Švicarskoj, a standardi tri puta niži.
Zero monsieurgabe U pravu si Gabe, malo previše dramatiziram. Što je najbolje, ja i dalje ne doživljavam cente dok kupujem u trgovini, osim ako razlika nije blizu jednog eura. Trebat će još puno vremena da se naviknem. Neka smo dočekali euro na HR PSN-u, barem da kupnja bude jednostavnija nego dosad.
somethingwrong Meni istječe ps+ premium 7.12. . Tj. Istekao je u 8. mjesecu ali ga je sony besplatno produživao. Sad ključno pitanje: Može li se npr. sad otkazati pretplata pada dobijem popust za ponovnu aktivaciju? Samo sad bi išao samo na extra tier