• Gaming Vijesti
  • Baldur’s Gate 3, Alan Wake 2 i Spider-Man 2 predvode nominacije za najbolje igre godine, Starfield u samo jednoj kategoriji

Pročitaj na portalu
Članak

Baldur’s Gate 3, Alan Wake 2 i Spider-Man 2 predvode nominacije za najbolje igre godine, Starfield u samo jednoj kategoriji

24 dana uoči velike The Game Awards ceremonije objavljeni su nominirani naslovi za najprestižniju dodjelu nagrada gaming industrije.

Sve očekivano.

Fotofiniš Alan Wake 2 i Baldur's Gate 3 za igru godine.

Starfield niti ne zasluzuje. Imam 120+ sati u igri i daleko je to miljama i od nominacije, a kamoli od goty

Nightyx Ma Baldur’s Gate 3 kupi bez dileme ovaj put.

Na Golden Joysticku Alan Wake 2 je dobio igru godine od kritike.

Tko god da dobije mislim da će biti jako mala razlika.

Meni je samo žao što se Lies of P nekako nije ugurao među 6, pa da čujemo na pozornici od orkestra onaj predivni soundtrack.

BG3 nema konkurencije.

Ceka me AW2 i dok ne sumnjam da je igretina, da bi prismrdila BG3 jednostavno mora biti igra koja potpuno revolucionarizira zanr.

Igra mi se BG3 ali me uzasno odbija kamera iz pticije perspektive.

To mi ubija igru.

Imam ozbiljan problem sa takvom kamerom.

Meni je užasno nepravedno sto Hogwarts Legacy nije dobio niti jednu jedinu nominaciju. Mislim da je to stvarno nepravda.

Flipper slazem se, igra je daleko od prosjecne, developeri i kreatori su posvetili puno truda u detalje i to se vidi na svakom koraku u igri