Fenix
Pa nemožeš krivit ljude koji pišu što pišu jer nemaju svi iste uvjete.
Portal je uređaj koji nije plug and play i to si trebao uzeti u obzir prilikom recenzije.
Tebi je možda med i mlijeko ali većina nas nije na optici, imamo škart rutere, mnogi nemaju ni povezanu konzolu ethernet kablom kako se preporučuje.
Recenzije su većinom negativne, tvoja je prva pozitivna iskreno.
Ova pisanja po fejsu i forumima od strane očeva kako im je super i super radi i neznam kakve hvalospjeve za obični LCD IPS ekran uopće ne smatram relevantnim jer bolje nisu ni vidjeli a o temi kako su ljudi ludi za svime na čemu piše Sony bolje ni nećemo.
Djeci bude zanimljivo, nezna mali zna što je input lag, ako igra malo zatrzucka ili padne kvaliteta.
Portal je mogao biti puno bolji uređaj a ne glorificirani IPS spojen sa dualsense kontrolerom.
Proprietary priča za komunikaciju kad si kod kuće i nema zezancije sa internetom.
Mogli su stavit i da ga povežeš USB C konektorom kao PSVR2, nikome nebi smetao kabel do kreveta, ni 5 m ako je TV zauzet.
I za kraj, daj mi reci što ja mogu sa Portalom ako mi padne net na katastrofa brzinu ili uopće nestane na par dana?