montoya Je normalno da se Portal jako sporo puni prek PS5, koji uz to mora biti i upaljen? Spojiti na 125W od moba nebi baš bilo pametno, kaj ne?
Fenix montoya Spojiti na 125W od moba nebi baš bilo pametno, kaj ne? Uzet će koliko mu treba kao i svaki drugi moderni uređaj, nema straha
buz greyback Nemam premium pa nisam probao, ali ovo klasično igranje mi je radilo prilično loše na 5G mobilnom internetu. Bilo je na granici igrivog. S tim da nisam bio sad na drugom kraju svijeta, nego 10 km od doma.
Flipper Više se ne sjećam…žena otkrila Stremio i sad me jebe s glupim serijama. Mali ode spavati, ja bih malo igrao, a ona Stremio. Ako upalim PS5 i da radi u pozadini, mogu igrati bilo što? Hoću malo pucat u Divisionu recimo ili igrati neki SP.
greyback buz Nemam premium pa nisam probao, ali ovo klasično igranje mi je radilo prilično loše na 5G mobilnom internetu. Bilo je na granici igrivog. S tim da nisam bio sad na drugom kraju svijeta, nego 10 km od doma.
Flipper Mislim da je vrijeme da ga konačno kupim. Neki dan i jesam, ali lik s Njuškala odustao od prodaje. Platio sam vec, ali me izvukao PayProtect. Možda da čekam BlackFriday?
Deadwalker Flipper sumnjam da će to nešto ići puno dolje. Na Njuškalu ili FB Marketplaceu se mogu naći ispod 150€, a većina ih prodaje praktički nove s pola sata korištenja.
Flipper Deadwalker taman sam našao za €150 crni Portal. Kupljen u 6. mjesecu ove godine. Eto, ako prodavačica ne zajebe, idući tjedan se "portališem."
escoban montoya Mislim da im jos neradi kako treba i da se dosta igri nepojavljuje iako bi trebale biti dostupne za stream.