prayer PRIJELOMNA VIJEST: VODA JE MOKRA https://www.24sata.hr/news/stiglo-vjestacenje-za-bocicu-romerquellea-unutra-sredstvo-za-pranje-ili-odmascivanje-945510
Tzereen Bit će fora kad se ispostavi da nije ništa bilo krivo s bočicama, već je neko podmetnuo nekome nešto ili je netko uzeo krivu čašu. Nije ni pio iz bočice. Jebote WhatsApp poruke. Ko nakon potresa kad je svako slao da mu je frend seizmolog i da je čuo da će kroz sat vremena doći još razorniji potres. Jebote.
maverick buz mazni pola boce Jacka i vidit ces kako se Sex odulji. EVO Bas DNS uzeo Jacky 15.99€ na popustu i colu Pa cu vidit jel steti zelucu.
Matador buz Mađarska puni limenke za Hrvatsku. To je "legit" limenka za Hrvatsku. A ove iz Poljske, nisu kupljene "službenim kanalom", nisu namijenjene RH tržištu, zato je deklaracija prelijepljena, da zadovolji legislativu RH. Ne kažem da je to išta loše.
buz Matador Mađarske koje sam kupovao su izgledale identično ovim sa fotke, s naljepnicom uvoznika, sav tekst po limenci je bio na mađarskom.
Matador buz Onda su to bile za Mađarsku i onda vrijedi sve ovo što sam rekao za Poljsku. Ove legit imaju na limenci tekst na hrvatskom, 50 lipa povratne, itd… I piše nešto tipa "po receptu za HR puni CC Mađarska".
Matador Dulji seks ne mora biti dobra stvar, ako si s krive strane nišana. 😃 Jučer sam otvorio Colu i malo mi je pošpricalo po ruci, ali bil sam sretan, jer mi nije nagrizlo kožu. 😃