Prika

Ma ocu proslaviti taj black f kako triba a kud ces bolje od janjca od 13kg

Nego

Koji onaj štapni bezicni usisavac da uzmem.

Dyson je top fali mi ga i Tuhy ali je skup i kaze i on sam da se dosta brzo napuni i treba sve prati.

Gledam malo i svida mi se Philips a Elipso ima dobre akcije.

Sto vi koristite

Miro to baš i mene zanima. Koja je točno prednost Dysona? Ili se može uzet i neki Bosch ili Philips.

Tzereen

A neznan sto bi reka Dyson je valjda dosta jak ali ima drugaciju posudu i brzo se to napuni sa svime, a kaze Tuhy da onda trazi pranje filtera i da se susi cili dan. To mi ne odgovara nikako.

Mislin da cu na Philipsa ima odlicnih akcija u elipsa

@Kikiller i ostali, @Picek možda.

Nike ima akciju još malo sa sniženjem od 25% na sve. Čak i ono kaj je već sniženo. Može se naći odlična cijena za dobre modele.

Samo treba vidjet imaju li brojeve tako da požurite.

Kikiller

https://www.nike.com/hr/?cp=20676777186_search_&Macro=-nike%20hr-g-10566958496-107299810991-e-c-HR-extended-681788195423-aud-296434394083:kwd-2911149201-21490&ds_rl=1252249&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAmZGrBhAnEiwAo9qHieqw9ltUvQo_BRaKsmUKk2FKiGK6nJR-IE3nbuP5RATk-TGh_Ul78BoCQv8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Uzeo sam prije par mjeseci Pegasus Trial 4 GTX isto na 25% popusta u trgovini, stare tenisice su se već raspadale i nisam mogao čekat BF. Sad mi je lakše kad vidim da nije ništa bolji popust.

sanzo ja imam trojku. Jebene tenisice, stvarno jebene. Sve živo su izgurale. Ne znam koliko sljemena, trail na Krku, svašta. Jebeno čvrste, udobne, izdržljive.

S tim da skini aplikaciju, registriraj se, pa ćeš vidjeti duple akcije. Odaberi model koji te zanima, skrolaj po bojama, jer su neke boje snižene, neke nisu.

Npr.

Btw, probao sam sve nove "jeftinije" modele, znači, one koji nisu Alphafly i Vaporfly. Ugodno sam iznenađen sa Structure 25. Bolje su mi od Pegasusa i Vomera. Čak možda u rangu sa InfinityRn 4. Predlažem ih između ostalog i kao tenisice za hodanje. Nisu stylish ko gazellice ili jordanice, ili air max, ali su puno zdravije i udobnije.

Tzereen

Planirao sam uzet obične, ali poklopilo se je da su imali baš GTX na akciji i da su imali moj broj. Pretrčao sam do sad nekih 150 km u njima i isto tako sam stvarno zadovoljan, baš su udobne. Ogromna razlika od onih koje sam prije toga koristio.

Vapormax za 160 eura je bagatela, cak i velikih brojeva imaju. Šteta što su ostale samo crne

Majku mu milu vise jeben kad ce ovo govno proci vise. Oci su mi odpale od listanja stranica na netu.

Cybermonday na Vans stranici uz još dodatnih 20% na sve što je već sniženo. Uzeo dvije hoodice, ruksak za snowboarding, kapu i majicu dugih rukava za 115€

@Brijac koliko si inspekcija poslao ovaj crni petak zbog krivih cijena i zajeba sa zalihama?

weky

Zbog krivih cijena niti jednu za sad, poslao sam jedino HG Spotu radi neiskazivanja najniže cijene u zadnjih 30 dana.