Poznanik je uspio uhvatiti 4090 za 1.338 eura na Mall.hr, dio njihove akcije za Crni Petak koji eto traje čitav mjesec. Pa rekoh možda netko zna za neke buduću akcije pa budem spreman. Pogotovo ako te akcije nisu u rangu od 1400 eura.
Crni Petak 2023
PC komponente
Laptop i tenisice.
Kao i svake godine jedva čekam HG Spot i 50 stranica tonera.
Čekamo i uobičajen PR "mega popusti do 90%". Od toga 2 predmeta budu 90% na sniženju, ostatak na 10-15%.
- Uređivano
Uzeo sam i ja tu 4090, ali na kraju odustao od narudžbe. Ne treba mi. Da je bila 4070Ti na takvom popustu uzeo bi bez razmišljanja.
Edit: ali nema ništa, stvarno. Bio je u Mall-u PS5 disk za 440€ s GoW Ragnarokom, ali otišo iste sekunde kad su pustili u ponudu. U svim mogućim grupama za akcije sam i baš slabo, ali i očekivano.
Ima.
Bio je danas 4080 za 1140 eura. Brzo nestalo, ali navodno im dođe svako malo.
Ja moram kupiti sušilicu rublja. Posebno, ne s mašinom. Pa čekam BF, iako je već sad kao počeo na nekim stranicama.
Čekam Miles Morales i Rift Apart po 19,99€ na 36 rata
Kao što sam već pisao prije skoro godinu dana, na prošlom Black Friday-u ulovio sam laptop na Mall.hr za 183€ koji je inače oko 1800€ i evo nakon godinu dana natezanja s Mall-om, inspekcija je donijela rješenje da mi ponude za iste pare sličan laptop tako da sam dobio Acer Nitro 5 sa sljedećim speckama: R7 6800H/32GB/SSD1TB/RTX3070Ti/15,6FHD/FREEDOS
Nisam ga još dobio jel, ali evo danas stigla ponuda koju sam prihvatio i sad čekam dostavu.
Weky će biti ponosan <3
Brico znaci treba mi sušilica rublja.
i7-13700F za 308 eura, ako nekog zanima. Kolega ga kupio odmah.
- Uređivano
Meni treba za Miru, iPhone 15 Pro Max ili kako se već zove ili Galaxy S23 Ultra na popustu.