Fenix Tako barem kaže jedna švicarska trgovina, koja je već jednom uspješno "pogađala". Klikni ovdje kako bi pročitao cijeli članak na portalu!
CRO_Ghost juky evo igra za tebe... Jedva cekam da te vidim kako mases improviziranom sjekirom napravljenom od drva i kamena u igri....Radije bi igrao ovaj Primal, cak mi se cini da je i radnja u novijem odnosnom modernijem dobu. U ostalome ako si uzeo primal u preorderu dobio si i M4 free kao preorder gift
juky Cuj ga cuj ga cuj gaRadje se bum napucaval drvenim puskama nego onim idiotarijama ko u cod black ops 3Puska mikiki 374748584929191xyDobro kaj nisu zmislili u samoj igri da kad prdnes da mozes zapalit protivnika i kad kihnes da ispalis zmaja van koji ih spali ognjem
Prika Cuj ga cuj ga cuj gaRadje se bum napucaval drvenim puskama nego onim idiotarijama ko u cod black ops 3Puska mikiki 374748584929191xyDobro kaj nisu zmislili u samoj igri da kad prdnes da mozes zapalit protivnika i kad kihnes da ispalis zmaja van koji ih spali ognjemHahahaha.ja neznam kako se nisu sjetili onih stvari na napuhivanje,dodjes do rijeke napuses barku i u nju...hahaJa sam isto za drvene sjekire
Fenix Prika me sjetio sad Commandosa i traženja barke po bazi, kako bi je napuhao i prešao preko rijeke. Uff što mi se igra sad.
Prika Haha i ja sam ga igrao,a jesu mi ga nacisti jedno tisucu puta izbusili...Cro_Ghost hahaha i to se prika promjenilo,nemozes s nozem nista,dodjes do njega da ga rjesis s on odleti...eto ti igre