Pa napiši...
Nek on prvo napiše, onda ću ja. Zvuči ko ovaj lik : http://www.reboot.hr/forum/forum/multi-platform/multiplatform-gaming/multiplatform-rasprave/30236-pc-vs-konzole?p=33015#post33015
U biti, nisam li ja tebi dao on sliku za eksluzivama de si isto pisao da PS4 nema igara. A da, sećam se de. A ti si zaboravio za to? Pa u onom tvom članku o PS-u.
Ja napisao da PS4 nema igara?
Daj taj quote molim te.
Ili trebam podsjećati što sam napisao?
Ma evo ja ću izvaditi:
"Znamo da je Sony bio malo tih u protekle dvije godine što se tiče velikih AAA ekskluziva po kojima je bio poznat kao dominanta platforma za ekskluzive u slučaju PS3. Ono što je Sony pokazao protekle dvije godine je to da je bio spreman na rizik novih IP-eva kao što su: Driveclub, The Order: 1886, Until Dawn i Bloodborne. Potonji naslov je bio i daleko najveći hit na PS4, ali ni ostali novi IP-evi nisu bili loši za svoj debi (pogotovo Until Dawn). Knack je bio nešto manje uspješan kod publike i kritike"
"PlayStation 4 se u ove dvije godine na tržištu dosta oslanjao na multiplatformske ekskluzive da bi pokrio rupe u nedostatku velikih AAA ekskluziva i to je dobro išlo i ići će i dalje kako se čini. PS4 kao vodeća konzola na tržištu treba i takve ponude, a ove dvije godine...."
Sliku si stavio na Xbox One članak...(kako god da si se pronašao tamo)