Ovi? http://kotaku.com/new-pokemon-game-new-fake-magazine-scans-1764243068Fake o.o Oh welp, mozda i bolje ak su fake. No spojlerino Pa meni je ok i taj broj iskreno jer ih je ruku na srce stvarno previse. Ja bih rade da se orjentiraju na dizajn i novosti te svakako na prici i duljini igre. Post game contenta svakako je uvijek falilo pa da se mozda i tome posvete?Pa u pravu si da ima previše, Al previše lame Pokémona, što po dizajnu, što po jadnom typingu, što po poor statsu i da ne nabrajam. Slažem se da je uvijek bolje kvaliteta>kvantiteta... Koda nema više originalnosti u gf studiju, pogledajte samo dizajn Pokémona u prve tri generacije i nakon toga. Mislim stvarno u 4. Generaciji, onako Super kul Magmar evoluira u patku pirata sa kanonima na rukama. Da ne spominjem defektnu i retardirani palkiju i dijalgu, pa ona evolucija tangele, nisu ni starteri bog zna šta, a priča, sjeća li se tko priče? Gen 5 ajmooo sve novi pokemoni! Ma vraga novi! preslika prve generacije. Idi redom i uspoređuj i sve će ti biti jasno. Loše i loše. Ajde u Black i White je barem priča bila zanimljiva... Nikaj mi nema goreg od Vanilluxe. Mislim sladoled pretvoren u pokemona lol.