Najvažnija nagrada ona je za najbolji film, a mi vam donosimo osvajače iste u bližoj povijesti.
Posljednjih deset osvajača Oscara
Samo da pohvalim sve ove tekstove u vezi filmova koje si napisao, svaka ti čast! :
Inače, samo jedna greška, Departed je remake kineskog Infernal Affeirsa, ne korejskog
Sramim se sto sam pogledao samo jedan film sa liste - Slumdog Millionaire.
Samo da pohvalim sve ove tekstove u vezi filmova koje si napisao, svaka ti čast! :Hvala x2
Inače, samo jedna greška, Departed je remake kineskog Infernal Affeirsa, ne korejskog
Ispravljeno... mislim da sam u još jednom tekstu napisao isto, al ne znam u kojem sad točno... mislim da je u onom o Leu... idem i to ispravit.
Jasno mi je da su skloniji guranju filmova manjih budžeta sa socijalnom i ratnom pozadinom, ali da unatoč tome na ovoj listi nema nijednog Nolanovog filma ruši kredibilitet cijelog natjecanja.
Pa zna se da Akademija nikad nije nešto previše voljela akcijske trilere koliko god oni dobri bili. Ali da su on i buraz trebali 2001. osvojit Oscara za Memento, trebali su.
Odlican tekst svaka cast.
Za mene osobno pola ovih dobitnika nije zasluzilo nagradu za najbolji film, al to je klasicna Oskarovska prica. Mnogi bolji filmovi su zaobideni, sto zbog tadasnje politike, sto zbog nekakve drustvene situacije.
Recimo 12 years a slave, Hurt Locker, Crash itd.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Kakvi Oscari, 3. ŽNL Brodsko-posavska je ozbiljnije natjecanje od Oscara.
Poznato je da kod Akademije prolaze najbolje drame... još ako je neka povijesna u pitanju...mmm. To je to.
Sci-fi nikako ne prolazi. Jedino je Gravity u zadnje vrijeme neki manji iskorak napravio, ali to je bio skoro pa dokumentarac... i meni jedan od dosadnijih filmova.
Svaka cast na tekstu i na trudu