Raziel Rekao ti bogati pedofil iz Amerike i predsjednik države koji je pobio i osakatio 64.000 djece u protekle dvije godine?
Rekao mi je vlastiti mozak koji se nije aktivirao prije 5 godina nego davno prije.
Raziel Odbrana. Svako ko je napadnut ima pravo da se brani svih raspoloživim sredstvima koji su potrebni za odbranu svoje zemlje
Smije se braniti svim sredstvima od država u svom susjedstvu koje nisu sudjelovale u napadu?
Smije se braniti svim sredstvima protiv svojih građana koji su nezadovoljni i ogorčeni fundamentalističkim silovanjem?
Odlično.
Raziel Priznaješ da Izrael radi etničko čiščenje i genocid u Palestini? Ili su i Palestinci osakatili vlastitu djecu?
Više neovisnih međunarodnih izvora godinama potvrđuje da Palestinci koriste civilne objekte kao vojne baze i lokacije za skrivanje artiljerije puno prije nego je Izrael raketirao Gazu 2023.
Koje su namjere Izraela, ne znam niti se pravim da znam. Mogu pretpostaviti i ne bi me začudilo da žele obrisat ideju palestinske države zauvijek, al isto tako znam da nema konkretnog dokaza da je namjerno ciljano na civilne objekte i civile.
Taj sukob traje puno duže od zadnje 3 godine i poprilično je jasno da nema rješenja u obliku dogovora. Desetljećima se ubijaju i ne misle stati.
Što god mislio o Izraelcima i njihovim eskapadama, ne utječe na činjenicu da je Iranski islamistički režim jedno veliko zlo i pošast.