Ja nemrem 100% srat po amerima.
Jasno mi je to sve i guranje u tuđe poslove i glumljenje svjetske policije.
Svejedno, još uvijek vjerujem da je zapad neosporivo superiornije društvo od alternativa.
Ljudi vide probleme na zapadu i misle da ih drugdje nema. Da, amerika i zapad i savezničke zemlje se bore sa svojim problemima svaki dan, ali to je zato što su došli do razine da se bore sa tim problemima. Ostale kulture, pogotovo islamske se bore sa stvarima koje je zapad rješio prije više od 100 godina.
Šansa da živiš slobodno i dostojansveno od svog rada, neovisno o tome tko si barem postoji, kolko god bila teška za ostvarit.
Ne bi htio da mi to nije ni opcija.
Da ameri ne rade to što rade, radio bi to netko drugi. Tko to dovodi u pitanje maše rukama po mraku kad se radi o geopolitičkim temama.
Zaboravite kumbaja spike oko vatre. Kad shit hits the fan, sav ovaj NATOskepticizam, euroskepticizam, amerofobija i destabilizacija zapadne kultrue dolazi na naplatu.
Svi ti savezi su nastali na nekim temeljima koji su postavljeni najgorim sukobom u poznatoj povjesti i ljudi dozvoljavaju da ih se potkopa iz vana. Ciljano. U svrhu destabilizacije.
Doslovno evo zapad je Anakin Skywalker, a rusi su Sidious.
Umjesto da je zapad Luke Skywalker.
Zašto bokte ubio ne bi zapad bio Luke kad je već jednom bio.