• Gaming Vijesti
  • Redfall je dobio veliku zakrpu. Sada se izvodi u 60 FPS-a na Xboxu

Pročitaj na portalu
Članak

Redfall je dobio veliku zakrpu. Sada se izvodi u 60 FPS-a na Xboxu

Ranije ove godine, Xbox konzolaška ekskluziva Redfall imala je prilično kontroverzan izlazak. Osim što je izašao u kaotičnom stanju, jedan od najgorih naslova ove godine igračima se nije svidio ni sadržajno. Ali Bethesda je obećala prionuti poslu.

E sad bez obzira kakav je bi se moglo skinut i probat.

Ovo je off-topic sad ali mene zanima jedna stvar?

Neki dan san to napisa i na drugom portalu, stvarno mislim da bi tribali smanjit obim trivijalnih rekla-kazala vijesti koje usput svi prepišete od negdi sa neta i povećat broj recenzija i autorskih kolumni.

Ovo sad graniči sa spamom.

Jbt igre izlaze svaki dan a recenzira se tu i tamo poneka igra i to uglavnom AAA produkcije.

Jbt svi portali su se pretvorili u skupljače klikova bez ikakvog sadržaja. Pa igrače zanimaju igre, gotove igre i mišljenje o istima a ne glupave vijesiti koje se u 99 % slučajeva u konačnici ni ne ostvare.

Skrolaš portal, jedna recenzija i trideset trivijalnih navlakuša 🤷🏼‍♂️

mirkunjaaa Bez obzira da li je off topic ili ne, nije mi jasno zasto si ovo pisao bas u ovoj temi o Redfallu, tu ne vidim poveznicu jer ovo je recimo prilicno velika vijest, jedini razlog zbog kojeg nisam niti probao igru je bio upravo nedostatak 60fps performance mode-a. Medjutim ako cu se nadovezati na tvoj komentar, djelomicno se slazem s tobom, pogotovo vezano uz "prepisivanje" sa drugih portala i medija i "rumour based" nagadjanja.

biver

Iskreno slučajno, posli mi je palo na pamet da san moga odabrat drugi članak 😁

Nije imalo nikakve veze sa ovim člankom, ali došlo mi.

Ono prolistan ovih naših par portala, svi isto pišu, skoro do riči.

Ok neke vijesti zaslužuju da se prenesu ali ugl većina ih je tu da se nešto napiše,da ispune f/normu.

Sitin se uvik vrimena časopisa, bilo je i tamo uvik vijesti i nekih najava ali uglavnom samo na prvih par stranica, 2-3 stranice hardwarea i ostalo cca 70-80 % recenzije i kolumne.

Radi ovog zadnjeg sam i kupova časopis.

Mislin, nije ovo ništa zlonamjerno ali mislin da bi se svi mogli malo više potrudit 🤷🏼‍♂️