Zero ne znam što je Megić. Neki Crnogorski restoran?

danko-b btw, baš sam primijetio da nas jedan frajer snima. Jednom rukom držao mobitel, druga u hlačama. Reko, pa dođi nas pozdravi, daj ruku. Samo ne ovu koju si držao u hlačama.

Tzereen

Vjerojatno bi i dosao pozdravit da sam znao da je to Fico s tobom.

Ovo s rukom u hlačama, pa mislim jel me mozes krivi… neznam samo kak se @Fico suzdrzavo.

Muscles Glasses en Twitter: "This grandpa could kick your ass!  http://t.co/s4zJvVhhDG" / Twitter

Ovaj stariji gospodin ima zavidnu liniju.

5 mjeseci kasnije
    Povezano s diskusijom: [unknown discussion]
    3 mjeseci kasnije
    4 mjeseci kasnije

Kak jedan manji dečec, što više mršavko koji nema prirodnu posturu za mišičavka more dobit takvu mišićnu masu? Kao da je nacrtan. Ko nezna, radi se o modnom mačiću. Podsjeća me malo na ljudskog Kena (druga slika) od Barbie kaj je obavil pun k operacija da postane neko drugi i na kraju postal ipak Barbika.

Joel i gitara.

Image

Ljudski Ken je postao Barbi i želi dete

Tuhy vidio sam te da postaš mislio sam opet će netko okačit moju sliku sad si želim oči iskopat titaneee

Očekivao sam vas dvojicu da će te se upecat, 😆

Ovaj drugi je samo podsjetnik jer sam ga spomenul a modni mačkec a da neznamo ga od prije, možda bi i prošel ko seksi dečko. jer tu sa gitarom je ajd dobro i fotogenično ispo a ovaj drugi je zbilja kaotično.

4 mjeseci kasnije
    mjesec kasnije